EL MISTERIÓS WHATSAPP

DIARI SERPIS           

En rebre el correu, Diari Serpis es va posar en contacte amb l’oficina de premsa del PP per tal que identificaren als autors de la suposada conversa. No hem obtès  resposta. Evidentment, Diari Serpis no se n’ha fet ressò d’una conversa sense tenir garanties de que es tracta d’una interlocució real, ni sense poder identificar als protagonistes. Ni tan sols pensàvem fer cap editorial. Però el fet que un diari de paper en castellà editat a València i amb sucursal a Gandia li haja dedicat gairebé una pàgina, fa necessari analitzar aquest tipus d’estratègies i també el rigor periodístic.

L’esmetada conversa de whatsapp és falsa mentre no s’identifique als autors, i encara que se’ls identificara, estaríem vorejant la línia legal del respecte o violació de les interlocucions particulars. Ni la Policia hi pot tenir accés o fer-ne ús sense que ho autoritze un jutge.

La conversa vol refllectir un temor pròxim al pànic davant la possibilitat de que el regidor de Ciutadans, Ciro Palmer, es repense el govern de Gandia i faça al PSPV fora mitjançant una moció de censura suposadament facilitada per l’eixida d’Arturo Torró. En eixe context, mai un socialista de Gandia en una conversa enregistrada dedicaria el qualificatiu de «gilipolla» a Ciro Palmer, pel que els va en joc. Estaria bo que després de tot PSPV i Més Gandia perderen el govern perquè algun llenguassolta li ha dit «gilipolla» a Ciro Palmer. 

En definitiva, el whatsapp no mereix cap credibilitat, la premsa no se n’hauria d’haver fet ressò, i la política a Gandia s’està revolcant cada vegada més pel fang. 

Et Pot Interessar