21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

El Mercat de Segona Mà d’Oliva, una manera de crear hàbits saludables

 

 

El proper Mercat de Segona Mà del 7 de maig a Oliva, també ajuda a complir un dels hàbits saludables, que recomanem des de l’Associació Veïnal i Cultural El Palau i les diverses institucions i entitats compromeses a evitar el canvi climàtic.

Per a això, també pots reutilitzar els objectes, pots oferir-los o comprar-los, donant-los una segona vida, al Mercat de Segona Mà que organitza l’Associació Veïnal i Cultural El Palau. No cal llançar-los en cap lloc, ni deixar-los abandonats als carrers o en la natura… perquè perjudica les persones, les ciutats i la fauna i la flora.

El Mercat de Segona Mà serà  el diumenge 7 de maig, de 10 a 14 h, a Oliva, al voltant de l’església de Santa Maria: Carrer Mare Maria Gallart, Les Moreres, Arquitecte Tomàs V. Tosca i plaça de la Cripta de Santa Maria.

Tipus d’objectes per a l’intercanvi: roba, utensilis, llibres, discos, quadres, joguets, adorns, vaixella, plantes, jocs de taula, ferramentes, objectes d’esport, mobles, coses per als animals… i molts més, sempre que estiguen en condicions adequades.

Cal fer preinscripció per mitjà del formulari https://bit.ly/MercatPalau

Des de l’Associació Veïnal i Cultural El Palau ens recorden la fórmula de les 3R: Redueix, Reutilitza i Recicla.

Articles relacionats