18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Els ciclistes de la Safor obtenen una bona collita de podis al Trofeu d’Escoles de Canals

– En la carrera regna d’infantils de segon any, Carla Bañuls, aconseguia la victòria

Bona collita de podis en el Trofeu d’Escoles Ciclistes de Canals que va tindre lloc dissabte passat a la vesprada en el centre urbà de la ciutat de La Costera.

Sergi Esteban va ser el primer ciclista de la Safor a pujar al podi després de véncer en la gimcana de promeses, ja en la carrera obtindria el cinqué lloc.

En principiants de primer any, victòria de Marc Donet amb Dani Sánchez ocupant la segona plaça, mentre que en els de segon any Cristian Vercher obtenia el cinqué lloc. La categoria d’aleví de primer any, Andrea Contero aconseguia el segon lloc de xiques i Àlex Sánchez seria nové.

Ja en els de segon any, Andreu Sansaloni obtenia la cinquena plaça mentre que Sergi Margarit assolia la tercera plaça en infantils de primer any i Irene Flores seria segona de xiques.

Finalment, en la carrera regna d’infantils de segon any, protagonisme per als de la Safor en molts moments amb l’oliver Jordi White fill del director general de l’equip Jayco del World Tour, on va atacar una vegada i una altra sense obtindre l’escapada, al final acabaria extenuat en la dinovena posició,  mentre que Carla Bañuls, que també va encapçalar l’escamot en alguns moments, aconseguia la victòria en xiques.

Matt White, director general de l’equip Jayco del World Tour

Matt White, que es trobava a Canals veient al seu fill, va reconéixer que en la pròxima edició del Giro d’Itàlia serà cosa de Remco Evenepoeli Primož Roglič, declarant que l’objectiu de la seua esquadra és el d’intentar véncer en algunes etapes parcials i per a ells hem convocat com a cap de files a Michael Mathews i Luke Durkbridge.

Articles relacionats