El Llevant UE s’imposa al València CF en el I Trofeu Delikia de futbol femení

Els dos conjunts abans del partit. FOTOS: Rafa Andrés.

Més de 600 persones han acudit este divendres al camp de l’Oliva Nova Beach and Golf Resort per a presenciar el primer Trofeu Delikia de futbol que han disputat el Llevant UE i el València CF femenins, i que s’ha resolt a favor del Llevant gràcies a un gol de Maitane en el segon temps. 
Delikia patrocina tots dos equips dins del projecte “Juguen elles, guanyem tots” de visibilitat i suport a l’esport femení, i ja en la passada temporada els derbis entre tots dos portaven el nom de la marca d’alimentació per mitjà de màquines automàtiques en les seues equipaciones. 
El partit va estar molt renyit, encara que finalment va ser el Llevant UE el que es va fer amb la copa de campiones del primer Trofeu Delikia, que va començar amb el servei d’honor de la jugadora del València Básket Irene Garí, a qui acompanyava al centre del camp el director general de Delikia, Nicolàs Barber. El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, al costat de Berti Barber, responsable de Màrqueting, i María Ribes, responsable de Recursos Humans de Delikia, van lliurar el Trofeu a Sonia Prim, capitana del Llevant UE. 

Al partitvan assistir altres representants institucionals com Josep Miquel Moya, director general d’Esports; Alberto Ibáñez, secretari autonòmic d’Inclusió i Igualtat; Isabel García Sánchez, diputada d’Igualtat i Esport; Maite Girau, regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, i David González, alcalde d’Oliva, així com representants del València Bàsket, Jesús Villarreal i Víctor Luengo, ja que Delikia també és patrocinador del VBCfemení. 

El Trofeu Delikia va comptar amb el suport també dels representants del Llevant UE i del València CF, amb la presència del president d’honor del club granota, Paco Fenollosa, la coordinadora Maider Castillo i la directora esportiva, Rosa Castillo, així com del president del València CF femení, Salvador Belda, el president d’honor, Pedro Malabia, el directiu Pablo Mantilla i la coordinadora general, Marina Gassent. 

En el Trofeu Delikia es va poder veure al campió de raspall Waldo Vila, qui tampoc va voler perdre’s aquest Trofeu Delikia al costat de centenars de persones entre les quals es trobaven les penyes del Llevant UE i del València CF femenins, els treballadors de Delikia a la Comunitat Valenciana, i els aficionats al futbol i a l’esport en general que van gaudir d’un gran partit i que van demostrar que el futbol femení es troba al més alt nivell competitiu. #TrofeuDelikia va ser tendència en la xarxa social Twitter. 

Fitxa tècnica:

Llevant UE: Sandra Torres; Ruth, Lucía (Paula Durán, m.80), Sonia Prim (Laura Gutiérrez, m.80), Paula Tomás; Maitane, Nerea (Lena, m.76), Carolina (Aivi, m.59); Alharilla, Claudia Zornoza y Sonia.

Suplents: Laura, Aivi, Durán, Lena, Ángela, Tania y Beatriz.

Entrenador: Kino García.

ValÈncia CF: María Pi (Enith, m.46); Beristain (María Ortiz, m.46), Nicart, Mandy, Jucinara; Natalia Gaitán, Sandra, Alejandra (Karpova, m.46); Coleman (Gio Carreras, m.69), Peiró (Sonia, m.78) y Mari Paz Vilas (Andrea Esteban, m.69).

Suplents: Enith, Karpova, Gio Carreras, Andrea, Laura Pascual, Sonia Ouchene, S. Medina y M. Ortiz.

Entrenador: Óscar Suárez.

Gols: 1-0, min.74: Maitane.

Et Pot Interessar