11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

El kàrting d’Oliva va acollir una sessió d’entrenaments de la Federació Valenciana de Motociclisme

 En el kàrting d’Oliva es van disputar, ahir diumenge,  els entrenaments lliures tant de velocitat com de Supermotard en totes les seues categories organitzat per la federació Valenciana de motociclisme.

Prop de 50 pilots vinguts de tots els racons de la Comunitat Valenciana van poder rodar sense descans durant tota la jornada per a preparar les dues últimes carreres del campionat que es celebraran en Vila Joiosa i Benidorm respectivament durant els dos pròxims caps de setmana.

En les instal·lacions d’Oliva es va palpar l’augment de participants respecte a anys anteriors, ja que sembla que les graelles d’eixida ja són més nombroses amb pilots de tot l’arc mediterrani.

Encara que està lluny de la dècada dels 80 i 90 quan les carreres es disputaven en circuits urbans, ara sembla que torna novament a ressorgir aquesta afició a les dues rodes.

A Oliva estava el de la Vall Rafa Diez Jr. que marxa quart en el campionat territorial valencià de 80 c. c. sent el primer pilot de La
Safor. Durant l’entrenament va patir una caiguda forta que va necessitar atenció sanitària, però sense conseqüències. El de Tavernes espera aconseguir estar en podi en les dos pròximes carreres.

Foto de Rafa Diez Jr al costat del seu pare arreglant els desperfectes.

Articles relacionats