El juvenil Pepe Ginestar guanya la Memorial Eugenio Lisarde de Yátova

El ciclista de l’equip juvenil ULB – Ginestar Pepe Ginestar va aconseguir la victòria en la carrera celebrada a Yátova dissabte 4 d’agost. El ciclista de la PC Beniopa també es va alçar amb el triomf en la classificació de les metes volants i la muntanya. 
Yátova va celebrar el Memorial Eugenio Lisarde, una prova el recorregut de la qual constava d’un circuit per voltes en el qual els participants van recórrer 58 quilòmetres. 
L’equip juvenil gandià ULB – Ginestar va treballar des del principi i va aconseguir controlar la carrera. Mancant escasses voltes per finalitzar la carera, Pepe Ginestar va aprofitar la seva oportunitat i va aconseguir escapar-se de l’escamot. El ciclista va anar a poc a poc augmentant la seva distància fins a creuar la línia de meta amb un avantatge d’1:48. En l’escamot perseguidor va ser controlat pels seus companys de files. El seu company Toni Apio va completar el podi en creuar la meta en 3ª posició.
Finalment, Pepe es va alçar amb la victòria de la carrera i amb el triomf en les metes volants i la muntanya. Amb aquests resultats, el conjunt ULB – Ginestar també va aconseguir la victòria per equips a Yátova. 
Diumenge 5, un xicotet contingent de corredors del ULB – Ginestar va disputar l’última prova de la Copa Espanya Junior, celebrada en Peñafiel. 
Després d’una carrera molt dura, marcada per les caigudes, Miquel López aconseguia classificar-se en la 10ª posició i Toni Apio entrava amb el grup de cap de carrera, sent el segon classificat de l’equip gandià.
En la categoria infantil, el corredor Marc Mestre es va classificar en la 3ª posició en la carera disputada a Alginet. El seu company de files Iker Soriano va creuar la meta en 5ª posició. Una jornada més, l’equip base del Ginestar – ULB va demostrar el gran treball que estan realitzant des de la Penya Ciclista Beniopa pel ciclisme. 
La categoria Master també va estar representada. Els integrants del Ginestar – ULB van competir en Benifaio.

Et Pot Interessar