Desvalisen l’habitació de l’hotel del cantant Daddy Yankee mentre actuava a Gandia

El cantant Daddy Yankee ha denunciat el dimarts 7 d’agost el robatori de joies que guardava en la caixa forta de la seua habitació en un hotel de València i diners que també tenia en aquestes dependències, un fet que es va produir coincidint amb la seua actució del 5 d’agost a Gandia, segons publica aquest dijous el diari Las Provincias. El valor del sostret ascendeix a dos milions d’euros, d’acord amb la mateixa informació.
Fonts de la prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana únicament han confirmat el robatori de joies i diners en un hotel de València, sense precisar la identitat del denunciant, i que estan investigant els fets.
El cantant porto-riqueny, considerat el «rei del reggaeton», va actuar el 5 d’agost en el Festival Escena Gandia. El dimarts passat a la nit va denunciar el robatori de diverses joies i diamants que guardava en la caixa forta de l’habitació del seu hotel, d’on una persona es va emportar el material sense deixar petjades ni alçar sospites i després d’eludir les mesures de seguretat.
Avisada la Policia, els agents van realitzar les primeres indagacions i es van centrar a visionar els enregistraments de les càmeres de seguretat per a identificar a totes les persones que hagueren entrat en les habitacions, d’acord amb la mateixa informació.
Els policies del Grup de Robatoris de la Brigada Provincial van prendre declaració a diversos empleats de l’hotel, al cantant i a dos dels seus acompanyants. Així mateix, un equip de la Científica es va desplaçar per a tractar d’aconseguir petjades.

Et Pot Interessar