16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

El III Congrés de professorat d’imatge se celebrarà a l’IES Veles e Vents de Gandia

El dissabte 6 de maig l’IES Veles e Vents de Gandia acull el III Congrés de professorat d’imatge i so de la Comunitat Valenciana. Vora 70 membres d’aquest col·lectiu docent de centres educatius d’Alacant, València i Castelló participen en una jornada on es parla entre altres temes de la nova Llei d’FP i quins canvis ens esperen amb la nova legislació.

Damunt la taula també estan assumptes com les mobilitats internacionals de l’FP amb els programes Erasmus i la competició CV Skills recentment celebrada a la Comunitat Valenciana. Com a principal novetat està programada la conferència i demostració de la tecnologia MOCAP, sistema de captura de moviment i realitat virtual d’un actor real i traslladat a figures digitals per a la simulació 3D.

Aquesta ponència va a càrrec de l’empresa Target 3D Iberia, una empresa innovadora i amb 15 anys d’experiència en aquest sector.

El Congrés compta amb la presència d’experts de la Direcció General de Formació Professional i també acull taules redones per compatir estratègies d’innovació educativa, intercanvis d’experiències educatives i metodologies actives entre el professorat d’imatge i so amb l’objectiu de millorar i enriquir la formació a les aules.

En l’actualitat són 9 centres públics els que ofereixen aquests estudis a la Comunitat Valenciana: IES Vila-Roja d’Almassora, IES Camp de Morvedre de Sagunt, IES Henri Matisse de Paterna, IES Font de Sant Lluís de València, IES La Marxadella de Torrent, IES Veles e Vents de Gandia, IES Beatriu Fajardo de Benidorm, IES Luis García Berlanga de Sant Joan d’Alacant i IES Paco Ruiz de Bigastro.

El Congrés està organitzat per l’Associació de professorat d’imatge i so de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. Han confirmat la seua intervenció en l’acte d’inauguració del III Congrés el Director General d’FP i Ensenyaments de règim especial, Manuel Gomicia, el director de Target 3D IberiaGermán Valcárcel, i el director de l’IES Veles e Vent de Gandia, Paco Escolano. Tancarà l’acte de la benvinguda el president de l’Associació de Professorat d’imatge i so de la Comunitat Valenciana, Raúl Carbonell.

Articles relacionats