23.9 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

El Grup Ubesol Laboratoris Maverick reforça el seu compromís per cuidar del planeta

El grup empresarial valencià, integrat per Ubesol i Laboratoris Maverick, organitza conferències en directe amb representants del Pacte Mundial de Nacions Unides i reconegudes expertes en sostenibilitat, a més de programar una gran diversitat d’accions internes per a conscienciar als seus treballadors sobre la importància d’implantar bones pràctiques per a aconseguir un món millor.

Sota el lema “Compromesos amb el futur”, Grup Ubesol Laboratoris Maverick llança la seua I Setmana de la Sostenibilitat, que del 31 de maig al 5 de juny (Dia Mundial del Medi Ambient), presentant un seguit de conferències en directe a través de Linkedin i tallers sobre conscienciació mediambiental, que inclou a més la presentació de les Memòries de Sostenibilitat
2020 de totes dues empreses.

Amb aquestes jornades, Ubesol i Laboratoris Maverick reforcen el seu ferm compromís amb un futur verd. Aquesta estratègia es basa a integrar la sostenibilitat en el model econòmic del Grup i estendre-la a àmbits més amplis com l’acció social.

La setmana arrancarà el 31 de maig amb el streaming, en la pàgina de Linkedin d’Ubesol, entre Ángela Cámara, responsable de Medi Ambient del Pacte Mundial de Nacions Unides Espanya, i Esther Vidal, responsable de Regulatory de Ubesol.

La xarrada respondrà a qüestions tan rellevants com què implica, per a les empreses, formar part del Pacte Mundial o quines accions poden fer les organitzacions per a contribuir als ODS.

En 2019, Ubesol i Laboratoris Maverick van reforçar aquest camí cap al creixement sostenible en adherir-se com a socis signataris al Pacte Mundial de les Nacions Unides, pel qual contribueixen amb accions concretes a 16 dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Durant la I Setmana de la Sostenibilitat també es presentarà l’esdeveniment “Cuidem l’entorn”, una iniciativa per a animar a totes les persones de Grup Ubesol Laboratoris Maverick a crear, durant els mesos de juny i juliol, el seu propi punt de recollida de fem en un espai natural pròxim a les companyies situades en Atzeneta d’Albaida (València), Ulldecona (Tarragona) i Sant Ferran d’Henares (Madrid).

La transformació natural comença en cada persona i en cada lloc de treball, per això, el dimarts 1 de juny, Nieves Cifuentes, responsable corporativa de Medi Ambient i Sostenibilitat de Naturgy, traslladarà als treballadors i treballadores de Grup Ubesol Laboratoris Maverick aquelles accions que poden realitzar per a disminuir el seu impacte en el medi ambient.

A més, tota la plantilla podrà assistir, de manera virtual, a un taller sobre conscienciació mediambiental a càrrec d’Ecoembes, amb qui col·laborem per a desenvolupar plans estratègics industrials que milloren el reciclatge dels nostres productes.

En la presentació de les seues memòries, el 2 de juny, el Grup comunicarà les accions que avalen els avanços en 2020 en matèria de sostenibilitat, entre els quals destaquen la medalla d’or d’EcoVadis, que certifica a Laboratoris Maverick com a proveïdor sostenible, i la certificació FSC®, Forest Stewardship Council®, que reconeix el maneig forestal responsable que realitza Ubesol.

Laboratoris Maverick compta amb una planta de bufat preparada per a produir envasos 100% rPET i Ubesol ha instal·lat una planta de recuperat d’aigua que aconsegueix estalviar una mitjana de 1.000 m³ al mes d’aquest recurs essencial.

Així mateix, l’energia elèctrica que consumeix Grup Ubesol és d’origen 100% renovable i les seues plantes compten amb sistemes de gestió de la cadena de custòdia que demostren la seua implicació a promoure l’ús de recursos sostenibles com  la Roundtable on Sustainable Palm OilTM (RSPOTM), sobre l’ús sostenible de l’oli de palma.

El dijous 3 de juny hi haurà una altra conferència en directe al costat d’Ana López de Sant Román, Consultora Sènior i Assessora d’Empreses i Organitzacions en Responsabilitat Social, Ètica i Sostenibilitat, qui parlarà de la importància de dissenyar una estratègia de sostenibilitat integral, que encamine a les empreses cap a un creixement sostingut i respectuós amb el planeta.

Entenem el creixement econòmic, l’acció social i el compromís mediambiental com tres àmbits inseparables que conformen la nostra estratègia empresarial. Per això, hem organitzat la I Setmana de la Sostenibilitat, amb l’objectiu de mostrar la nostra ferma aposta per impulsar el desenvolupament sostenible i cuidar del planeta”, va afirmar Jorge Úbeda, CEO de Grup Ubesol.

Grup Ubesol, en constant evolució

Grup Ubesol és una companyia especialista en la fabricació de productes per a la cura de la llar i la higiene personal, amb tres centres de producció a València, Tarragona i Madrid, que presta els seus serveis a Espanya i en el mercat internacional.

Apostant per oferir productes que aporten benestar i siguen innovadors i sostenibles, és líder del seu sector per assegurar sempre la màxima qualitat i comptar amb els millors professionals.

Articles relacionats