20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Alumnes de l’IES Maria Enríquez entrevisten a l’alcaldessa de Gandia en el taller de ràdio

Alumnes de l’IES Maria Enríquez entrevisten a l’alcaldessa de Gandia en el taller de ràdio

 L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va estar entrevistada ahir per tres alumnes de 3r d’ESO de l’institut Maria Enríquez, Carla Sanchis, Marcos Canto i Zineb Nifou, dins del projecte del taller de ràdio, amb la professora Elisa Faus al capdavant.


El director Juan Miguel Natek, la cap d’estudis Anna Ribes i la vicedirectora Lucía Defez, juntament amb Elisa Faus, van rebre Diana Morant a l’entrada del centre, en companyia d’altres alumnes del mateix curs.


Els estudiants li van preguntar a l’alcaldessa quins són els projectes que actualment s’estan desenvolupant a l’Ajuntament, en qui s’inspira per ser alcaldessa, com voldria que fóra la ciutat d’ací a 50 anys i com ha afrontat el govern la COVID-19, entre d’altres.


El projecte de Taller de ràdio que va encetar el centre educatiu fa dos anys, amb l’ajuda del departament de valencià i de música conjuntament, s’emmarca com a optativa de 4t d’ESO amb l’objectiu de millorar l’expressió oral i escrita de la llengua pròpia de l’alumnat adolescent, així com conéixer de més a prop un dels mitjans de comunicació més escoltats.


Aprofitant les instal·lacions de la cabina de ràdio, l’alumnat de 3r d’ESO aprofundeix en la tipologia textual de l’entrevista i també millora la seua expressió oral i escrita en valencià, a més de conéixer les personalitats de l’entorn de la Safor i motivar-se amb els estudis.

Articles relacionats