23.9 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

El Grup Municipal Popular exigeix que es retire “La Morada” del centre històric de Gandia

• Els populars consideren una barbaritat i un absurd una conversió en zona de vianants total que perjudica veïns, turistes i comerciants

• Soler denúncia la indefinició del Govern i sol·licita que es pinten els passos de zebra per a acabar amb la inseguretat actual

El Grup Municipal del Partit Popular de Gandia exigeix la retirada de “la Morada” en el centre històric de Gandia.

– Els populars consideren que és un “nyap” i que no té cap sentit el que el Govern local està fent.

Els populars afirmen que restringir el trànsit de vehicles pels carrers del centre històric de la ciutat és, en aquests moments, absurd i una barbaritat perquè no suposa cap benefici ni per a la ciutat ni per als comerciants. Més aviat tot el contrari, els perjudica.

Víctor Soler exigeix al Govern local que “es definisquen d’una vegada i que expliquen a la ciutadania què és el que faran amb “La Morada”, si la llevaran com exigim nosaltres o seguiran amb aquest joc absurd de posar problemes a la mobilitat dels gandians i dels turistes”.

Els grup municipal popular no volen “La Morada” i sol·liciten que el trànsit de vehicles retorne als carrers del centre històric i es tornen a pintar els passos de zebra perquè els veïns se senten més segurs i disposen d’una cosa tan bàsica com és un espai determinat per a creuar.

Soler afirma que els veïns i els comerciants es queixen reiteradament per la inseguretat que hi ha en la zona per la falta de passos de zebra i per no saber quines són les normes.

Articles relacionats