16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Nacho Arnau: “Si fora pel grup municipal Popular entrarien amb el cotxe a la fruiteria o als restaurants, és absurd”

El regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha respost aquest matí a la petició realitzada pel Partit Popular, que sol·licita la supressió de La Morada.

Arnau ha recordat que el passat mes de juny, i amb el vistiplau dels comerciants del Centre Històric, es va decidir relaxar la restricció de circulació a la zona de La Morada encara que mantenint en tot moment el vianant com a element preferent a la zona i limitant la velocitat dels vehicles.

“No entenem l’obstinació del PP en aquest tema. Totes les ciutats d’Europa caminen cap a espais lliures de fums i oberts al vianant. Espais on la distància de seguretat pot ser mantinguda en tot moment i on la seguretat dels més grans i menuts està garantida, ja que no hi ha pràcticament trànsit rodat”, ha afirmat el regidor, que ha lamentat que els populars de Gandia “pretenguen passar dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) simplement per portar la contrària. Si per ells fora entrarien amb el cotxe a la fruiteria o als restaurants, és absurd”.

Finalment, el responsable de Trànsit i Mobilitat ha demanat als populars que assumisquen que la postura que van prendre al seu dia en contra de La Morada va ser “un error” i que “es posen a treballar a aportar en positiu i abandonen el negacionisme per sistema”.

Articles relacionats