6 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

El Grup Municipal Popular denúncia l’augment dels preus del Centre Esportiu del Grau

• La regidora d’esports Lydia Morant va mentir en roda de premsa en indicar que els preus públics es mantindrien segons argumenta el PP de Gandia.

El regidor popular responsable de la Junta de Districte del Grau, Dani Martí, denúncia que el govern de PSOE i Compromís Més Gandia Unida cobrarà un 20% més en els preus públics dels cursos del Centre Esportiu del Grau a partir de la setmana vinent, quan s’obri de nou les instal·lacions després del tancament forçós per la renúncia de l’anterior concessionària el mes de març.

Des del PP de Gandia assenyalen que “després d’haver dut a terme una modificació pressupostària a càrrec del romanent de tresoreria, és a dir, de l’estalvi de tots els gandians per a la remodelació i posada en marxa del centre que ha costat de moment 300.000 €, a més de tot el que s’emporta invertit des de l’obertura d’aquest centre, ara incrementen els preus dels cursos en un 20% en un espai públic i per a activitats esportives”.

“L’actual Alcalde segueix en la mateixa línia que la seua antecessora apujant els impostos i els preus públics, massacrant la butxaca dels gandians. Una vegada més, els ciutadans tornen a pagar per alguna cosa que ja van pagar amb anterioritat per la nefasta gestió socialista” han conclòs.

Articles relacionats