14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

El Grau Centre Esportiu es podrà visitar el divendres 24 de setembre

• De 17.00 a 20.00 h, fa una jornada de portes obertes per a la gent interessada i conéixer les millores introduïdes per a la re-apertura.

• Les inscripcions ja van començar dilluns passat i l’activitat s’iniciarà el dilluns 27 de setembre (no el 24). Només es pagarà a partir de l’1 d’octubre, però la inscripció és necessària per a gaudir dels quatre dies gratuïts.

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha anunciat aquest matí que el Grau Centre Esportiu mostrarà les seues instal·lacions a les persones interessades i usuaris en una jornada de portes obertes que tindrà lloc el pròxim divendres 24 de setembre, de 17.00 a 20.00 h. Morant ha aclarit que no es tracta de l’inici de l’activitat esportiva, que tindrà lloc el dilluns 27 de setembre. Amb 4 dies gratuïts, ja que la quota mensual contarà a partir de l’1 d’octubre. Però caldrà inscripció prèvia, la qual està en marxa des de dilluns passat.

Morant ha recordat alguns dels cursos i classes dirigides que s’hi ha organitzat, des de natació (per a bebés de 6 a 36 mesos, infantil, xiquets i joves, adults… aquagym…), passant per crossfit, suspensió, GAB, Ioga, body pumpspinning, fit dance, pilates… L’abonament normal permetrà accés a piscina, gimnàs i les classes oferides a la graella.

“En principi, no caldrà demanar cita prèvia per a fer ús de les instal·lacions, i s’estudiarà a mesura que augmente el nombre d’usuaris. On sí que caldrà fer-ho serà en els cursos per raons d’espai reduït i aforament limitat”.

Cal recordar que, després de la finalització del passat contracte, el consistori ha realitzat una important inversió que ascendeix a 290.000 €.

L’espai serà de gestió pública i comptarà amb personal municipal per a tasques com consergeria i recepcionistes que es complementarà amb els serveis existents de manteniment d’instal·lacions esportives i neteja.

Pel que fa a les actuacions que s’hi han realitzat, la regidora ha explicat que s’ha actuat a la zona de màquines (caldera i aigua calenta sanitària) per tindre les temperatures òptimes tant a la piscina com en el got d’ensenyament i al jacuzzi & SPA. “Els usuaris gaudiran d’unes instal·lacions immillorables” ha assegurat l’edil, qui ha destacat que també s’han reparat les plaques solars per a millorar la seua eficiència i sostenibilitat; a més de canvis en la il·luminació, fontaneria, instal·lació de fibra òptica perquè els usuaris disposen de connexió internet, i adquisició de maquinària d’última generació… També s’ha actuat sobre el sostre de la piscina; millorant la zona de platja de la piscina i el material d’aquesta, al mateix temps que s’ha implantat una nova imatge corporativa.

Articles relacionats