19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El govern municipal del Partit Popular de Xeraco presenta uns pressupostos amb inversions al poble i la platja per al 2022

 

Amb els vots a favor del Partit Popular de Xeraco, l’abstenció del PSPV-PSOE i el vot en contra de Compromís; va servir per a dur endavant els pressupostos de l’ajuntament de Xeraco per a l’any 2022.

“Un pressupost ajustat a les necessitats de Xeraco”, segons ha indicat la regidora popular d’Hisenda, Ubalda Balaguer.

El capítol d’ingressos serà de 6,2 milions d’euros el que permetrà fer una forta aposta per la regeneració econòmica i social del municipi.

Balaguer ha destacat les partides destinades a la millora del poble i la platja: projectes d’urbanització, mobiliari urbà, nou tram del carril bici (platja-poble), adquisició d’un habitatge per millorar el centre del poble, acabar la rotonda de l’avinguda del Quartel de la platja, asfaltat de la Ronda de Bruguieres, nous parcs infantils a la platja i accessibilitat a l’edifici de l’Ajuntament com és el nou ascensor.

Des del Partit Popular de Xeraco han assenyalat “agraïm al grup socialista la seua abstenció”, “continuem treballant per la nostra ciutadania i, el més important, controlant la despesa amb l’objectiu de què al finalitzar la legislatura el deute siga inferior al que hi havia a principi”.

Articles relacionats