18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

La 53 edició de la clàssica de la Comunitat Valenciana 1969 es disputarà el pròxim 23 de gener

 

 

– La clàssica eixirà a La Nucia i finalitzarà a València sempre que les noves restriccions ho permeten.

Cal recordar que l’any passat va finalitzar a la platja de Tavernes de la Valldigna pel fet que l’Ajuntament de València desistira de la seua arribada pels problemes de la pandèmia, un fet que els organitzadors de l’esdeveniment, l’empresa gandiana SLT, esperen que no torne a ocórrer.

Aquesta prova que enllaçarà les dues ciutats, recorrerà novament els mateixos llocs i transcorreran al llarg de la comarca de La Safor, serà l’única ocasió que els ciclistes professionals visiten la comarca durant el 2022, ja que ni la Volta a Espanya ni la Volta a la Comunitat Valenciana tenen cap etapa a La Safor.

La prova inaugural del calendari mundial tindrà a l’equip andalús de Manuela Fundación dirigit pel José Bonillo com a estrena en l’elit professional, a més estarà el Kometa d’Alberto Contador, el Total Energie i molts més equips.

RAFA VALLS DEIXA EL CICLISME PROFESSIONAL

El ciclista de Concentaina Rafa Valls ha decidit deixar el ciclisme professional malgrat tindre un any més de contracte amb el Bahrain-Victorius després de no trobar-se amb condicions per a rendir de gom a gom en una temporada molt exigent.

Rafa Valls

Valls que era assidu a les carreres d’escoles després de la finalització del Giro d’Itàlia d’enguany, ja que té dos fills ciclistes a més d’inaugurar la seua escola aquest mateix any es dedicarà ara a la seua família i per descomptat a portar els destins de l’escola que porta el seu nom.

Articles relacionats