23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

El Govern municipal de Gandia té un ferm  compromís amb l’adquisició del Museu

 

– El regidor delegat d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha respost aquest matí a les crítiques abocades pel Partit Popular sobre la gestió municipal del Museu Faller.

Gregori ha lamentat el comportament dels populars que “Comença a ser esgotador. Utilitzen formes i un vocabulari que ens recorden l’època més fosca d’aquesta ciutat: quan ells governaven Gandia” “Fan servir paraules com okupació, nyap o desviament intentant sembrar dubtes a la ciutadania i res més lluny de la realitat”.

“Només cal consultar els mitjans de comunicació i els acords del ple del mes de novembre per veure que aquesta iniciativa municipal va tindre tota la transparència requerida al mateix plenari. Un acord sobre en què el Partit Popular va emetre un vot d’abstenció”.

“El PP és el representant de l’embolic i de l’amnèsia. Recuperar 64 habitatges per al municipi no és tapar cap nyap, és simplement, resoldre un problema que hi havia amb una concessió municipal que no funcionava alhora que disposem de nous habitatges per destinar-los a lloguer assequible” va declarar el responsable d’Hisenda qui ha recordat que “els únics que van posar en perill les falles van ser els populars. Es veu que ja no recorden les ordres d’embargament que arribaven als casals pels impagaments del PP”.

Finalment, Gregori va incidir que des de l’executiu “ja expressàrem el mes de novembre passat que el nostre compromís amb l’adquisició del Museu és ferm i que l’adquisició que es farà efectiva una vegada es consensue una postura sobre els seus usos amb les comissions falleres”.

Articles relacionats