EL GOVERN DE GANDIA REDUEIX EN UN 50% L’APORTACIÓ VARIABLE ALS GRUPS MUNICIPALS I MANTÉ LA FIXA

El Govern local de Gandia portarà este dijous al ple la proposta de reduir en un 50% la part variable de la retribució als grups municipals, de 600 a 300 euros mensuals per regidor, mentre que la part fixa, de mil euros, es manté. Això vol dir que el grup popular deixarà d’ingressar 3.600 euros mensuals, i el PSPV al voltant de 2.000.

No obstant, la mesura compta amb el suport del Grup Municipal Popular, que tot i abstindre’s a la Junta de Portaveus en la que es va discutir la mesura, ho considera apropiat i justifica l’abstenció en el fet que no va disposar de temps per a estudiar la proposta, ja que va ser comunicada in situ, segons el PP. Ara bé, com ja es va anunciar, votarà a favor en el Ple Ordinari d’este dijous a la proposta una vegada estudiada.

Per al portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Vicent Gregori, «nosaltres hem de ser els primers a estrènyer-nos el cinturó. Ens sembla correctíssima la decisió adoptada per tots, de reduir a la meitat, les assignacions als grups municipals”.

Els populars escenifiquen així la seua postura sobre este punt i anuncia públicament el seu vot favorable a la mesura.

Finalment, malgrat que els populars són els que més notaran aquesta retallada, no s’oposaran. Recorden que amb aquesta mesura passen d’un ingrés mensual de 8.200 € a 4.600 €, la qual cosa suposa una reducció de 3.600 € mensuals per als populars. Tot açò, enfront de la reducció de 2.100 € del PSOE, 1.500 € de Més Gandia i 300 € de Ciutadans.

Et Pot Interessar