EL GOVERN DE GANDIA DIU QUE NO POT PROHIBIR L’OBERTURA D’UN CLUB DE FUMADORS I EL PP DIU QUE NO TÉ LLICÈNCIA

El Grup Municipal Popular de Gandia ha denunciat «opacitat i deixadesa» del Govern de Diana Morant en relació al Club de Fumadors, del que el principal grup de l’oposició desconeix si se li ha atorgat llicència.

Javier Reig, assessor del Grup Municipal Popular, ha explicat que malgrat sol·licitar-ho, al PP no li consta que el Club de Fumadors tinga llicència d’activitat.

D’altra banda, assegura que hi va haver una inspecció de la qual va esdevenir una ordre de tancament l’11 de desembre de 2015. «Ara bé, els veïns denuncien que l’activitat segueix i que els fums i olors es filtren per l’escala i celobert als habitatges de l’edifici, fent difícil la residència en els mateixos», afirma Reig.

Al seu torn, per a l’edil popular Vicent Gregori, «el Govern de Gandia es va comprometre a no permetre l’obertura de cap Club de Fumadors, i van camí d’incomplir una altra promesa”.

 

Prieto: «No es pot prohibir l’obertura»

Per la seua banda, el portaveu del Govern, José Manuel Prieto, ha afirmat que «el club de fumadors ve sent objecte de diàleg amb tots els agents implicats des de l’inici de la legislatura, tot i que els tràmits es van iniciar durant el govern del PP».
La regidora responsable del districte, Liduvina Gil, ha mantingut reunions amb l’advocat i el propietari de l’empresa, així com amb els veïns perquè la mercantil solucionara alguns aspectes del local com ara l’eixida de fum. Una vegada solucionats, el govern no pot prohibir l’obertura, ja que si es compleix la normativa i es nega la llicència, es podria donar el cas que l’actual executiu incorregués en un delicte de prevaricació per prohibir l’obertura d’un local que compleix amb tots els requisits pertinents, afirma Prieto.
«No podem admetre les especulacions que el PP està abocant referent a aquest tema, ja que la mateixa regidora ha constatat que no entren menors i que l’accés és exclusiu als socis. En el cas que hi hagués algun tipus d’extralimitació per part de l’empresa, són les administracions superiors o, si s’escau la policia, els que hauran d’afrontar la situació” ha finalitzat el coordinado del Govern.

El PP diu que no hi ha llicència

El Grup Municipal Popular, no obstant, assegura al Portaveu Municipal, José Manuel Prieto, que «està sent mal informat o bé, omet informació als ciutadans i mitjans de comunicació».

Els populars li reiteren que no hi ha llicència d’activitat atorgada per al Club de Fumadors i per tant, «la premissa de la que parteix és falsa».

Els populars recorden als socialistes, que es van comprometre amb els veïns al fet que no autoritzarien cap club destinat a aquesta activitat. «Lamenten per tant, que per la via dels fets s’haja incomplit aquesta promesa», afirma el PP.

«Després de la resposta del senyor Prieto i posats en contacte amb diversos veïns, per a posar-los en coneixement de la seua compareixença, manifesten que a dia d’avui persisteixen les olors de marihuana en els habitatges, fins i tot en les últimes plantes. Amb la qual cosa, segons els veïns, Prieto es troba mal informat», apunten.

Finalment, reiteren que se’ls done accés i còpia, a l’expedient complet, després de mesos sense atendre la sol·licitud registrada.

 

Et Pot Interessar