19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El futur de l’Halterofília a la Safor té nom propi: Àfrica Fernández i Yuna López

 

 

– Medallistes en el Campionat d’Espanya Escolar que van aconseguir la plata i bronze respectivament, són els nous talents de l’Atlètic Club Gandia d’Halterofília

L’Atlètic Club Gandia d’Halterofília ja té dos nous talents als quals fiar el seu futur: es tracta d’Àfrica Fernández i Yuna López, dos joves halteres de tot just 12 i 13 anys, que diumenge passat van aconseguir pujar al podi en la jornada nacional de tècnica reservada a esportistes en edat escolar que es va disputar a Alzira.

Àfrica Fernández competien en nascudes en 2011 i va obtindre la medalla de plata, amb la qual millorava el bronze reeixit l’any passat a Madrid, en el seu debut en aquesta mena de competicions.

Yuna López era debutant, però això no li va impedir aconseguir la medalla de bronze en la categoria de nascudes en 2010, demostrant una gran progressió i un futur envejable al davant.

La localitat riberenca va acollir a més la Copa Federació de Clubs Sub 16 i Sub 18, en un cap de setmana emmarcat dins de l’homenatge pòstum a Julián Perea, autèntic mentor i impulsor d’aquest esport, no sols a Alzira, sinó en tota la Comunitat Valenciana, reconeixement al qual es va adherir el club gandià.

Articles relacionats