21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Matthew White i Rafa Valls de l’equip ciclista Jayco Alula junts a la Clàssica de la Comunitat Valenciana

 

 

A la Clàssica de la Comunitat Valenciana van coincidir per primera vegada en una carrera Matthew White, afincat a Oliva, Director General de l’equip ciclista Jayco Alula i Rafa Valls, l’exciclista de Concentaina, Director Esportiu del mateix equip.

White ha estat durant aquest últim mes a Austràlia on està situada la seu de l’equip mentre que Valls es va estrenar com a director en la clàssica de la Comunitat Valenciana per a seguir en la Volta d’aquesta comunitat Autònoma.

En aquest inici de temporada tots dos directors han valorat positivament els èxits de l’equip, “guanyarem en dos ocasions a Austràlia amb Simon Yates i Aràbia amb Grondwegen a més acabem segons de la general a casa lluitant pel primer lloc mentre que ací el nostre corredor franquícia no ha tingut molta sort a València”.

Els objectius d’enguany “impliquen véncer en alguna volta com Andalusia, Catalunya, París-Niça o País Basc per exemple mentre que en les grans voltes intentarem véncer en etapes i lluitar per la general”.

Tant Valls com White assenyalen que “aquesta última edició de la Volta a la Comunitat Valenciana ha tingut un gran nivell, possiblement la millor dels últims anys, nosaltres l’intentem però no vam tindre sort”.

L’esquadra australiana comptarà amb Simon Yates en la Volta a Andalusia, aquesta serà la seua primera carrera a Europa i és el millor corredor. Quant a un possible fitxatge en un futur d’algun ciclista espanyol, White va destacar que li agrada molt Igor Arrieta que actualment està en el Kern Pharma.

Quant al de Cocentaina sembla molt fet a l’equip i es troba prou satisfet de com estan eixint les coses, “per sort jo ja he estat molt de temps en aquest món i el complicat que és en el futur”.

Articles relacionats