18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

L’elit del ciclisme femení estarà en la Setmana Valenciana que finalitza a Gandia

 

 

L’actual campiona del món en carretera, campiona del Tour de França, Giro d’Itàlia i Setmana Valenciana del 2022, Annemiek Van Vleuten, estarà en la línia d’eixida de la present edició de la Setmana Ciclista Valenciana que tindrà el seu eix principal a la platja de Gandia.

Annemiek Van Vleuten amb ciclistes de lEscola de Ciclisme de Gandia
Annemiek Van Vleuten amb ciclistes de l’Escola de Ciclisme de Gandia

Movistar Team presentarà un equip potentíssim a la recerca de la seua tercera victòria consecutiva segons ha confirmat a aquest mitjà el director general de l’equip Sebastián Unzue. A més de confirmar que és més que probable que l’any vinent el gran equip espanyol tinga un segon patrocinador de terres àrabs amb el que col·locaria al Movistar a l’altura de l’Ineos, Jumbo o UAE.

Davant l’esquadra espanyola tindrà el millor del panorama internacional amb els millors equips World Tour del planeta. L’equip holandés del Jumbo-Visma es troba en el Bayren des de la setmana passada on està a l’espera si finalment Marianne Vós – la millor ciclista de la passada dècada- vaja a participar. Almenys ha passat aquesta passada setmana a Calp entrenant.

Quant a la participació espanyola estaran totes amb Mavi García al capdavant encara que la ciclista de Beniganim Alba Teruel ha demostrat tindre el millor estat de forma de totes les corredores espanyoles després del Tour de UAE que va finalitzar ahir diumenge on acabe entre les 30 primeres.

Articles relacionats