El Fòrum d’Ocupció del Campus de Gandia-UPV posa en contacte este dimecres a empreses, alumnes i institucions

Els regidors Xavi Ródenas i Miquel Àngel Picornell, en representació de l’Ajuntament de Gandia, han participat aquest dimecres el Fòrum e2, d’Ocupació i Innovació organitzat pel Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, una iniciativa que reuneix empreses, institucions, estudiants, persones emprenedores i personal investigador per fomentar oportunitats d’ocupació i emprenedoria.
Els regidors han destacat durant la jornada, l’excel·lència del Campus de Gandia i les possibilitats de la creació de sinèrgies entre les institucions públiques i les universitats amb la finalitat de seguir treballant per convertir la nostra ciutat en una Smart City.

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València ha acollit este dimecres 25 d’abril el Fòrum amb l’objectiu de crear oportunitats de col·laboració, emprenedoria i ocupació entre les persona assistents. La inauguració ha estat càrrec de Víctor Sánchez, de l’equip directiu del Campus de Gandia UPV; el regidor Xavi Ródenas, i el president de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES). 
Caixa Ontinyent, Urbalab Gandia, Safor Turisme, la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Leroy Merlin, Media Markt, l’empresa tecnològica Sothis, Audit, Azimut, Optimus Garden, Creativados, La Fàbrica de Podcast… són algunes de les entitats que han participat en el Fòrum i2, organitzat pel Servei Integrat d’Ocupació, Idees UPV, i la Càtedra d’Innovació del Campus. 
Amenitzat per la companyia de teatre d’animació Subit!, el programa comprenia tres ‘Elevator Pitch’ per a autoritats, serveis, empreses, estudiants, personal investigador… en el qual disposaven de 90 segons per a explicar un projecte i convèncer. També hi havia espai per al networking i intercanvi d’impressions i es podrà lliurar el curriculum vitae a les empreses. 
Durant el cafè ha tingut lloc la inauguració de l’hort vertical del Campus de Gandia, fruit de la col·laboració entre la Càtedra d’Innovació i l’empresa Optimus Garden. A més, ha estat possible realitzar-se una foto professional per al CV o perfil de LinkedIn de la mà de Kazados Photo. A les 12.30h, la companyia Subit! Performance oferirà l’activitat “El talent no s’improvisa. Diversió i aprenentatge!’

 

Et Pot Interessar