11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El fonter Iván Gomar puja al pòdium en el ciclocròs Ciutat de València

  • En el Ciclocròs Ciutat de València destaca la participació dels corredors de la Safor Valldigna

El ciclista de Palma de Gandia, Miquel Faus es va classificar catorzé en l’última prova de la Copa d’Espanya de ciclocròs que es va disputar ahir diumenge en el vell llit de València.

IMG 20191215 131538Faus que corre en la categoria elit des de fa tan sols tres carreres i en la qual es troben els millors d’Espanya no es va acoquinar en cap moment i finalment va acabar a poc més de 3 minuts sobre el de la Vila, Felipe Orts, que pertany a l’equip gandià Teika que va arrasar a tots els seus oponents.

IMG 20191215 134940En aquesta mateixa carrera va córrer el valler Edu Llacer que va finalitzar en la vint-i-unena plaça després d’enganxar-se amb el càntabre Ismael Esteban en l’eixida mentre que la seua germana Joan va ser 28.

Quant a la categoria júnior, el xeraquer Jordi Constantino acabe onzé mentre que Miguel Solera de Palmera va ser 26 i Josep Matoses va haver d’abandonar, en dones Lidia Llacer va ser setena i la gandiana Lucía Martín desena.

Pel que respecta als cadets, el fonter Iván Gomar va ser l’únic ciclista de La Safor a pujar al podi i acaba tercer després d’un dur esprint amb Pau Martí -campió de la Copa d’Espanya-. Marc Mestre de Beniarjó acabael dotze mentre que la vallera Neus Sansaloni va haver d’abandonar en la primera volta després d’una caiguda.

Quant als infantils, el valler Vicent Grau va ser 20 mentre que el simater Richard García va ser 23 mentre que els més xicotets Oriol Olaso terme cinqué, Irene Flores 20 i Andreu Sansaloni de Tavernes va ser finalitzar el 21.

En la primera i segona foto Iván Gomar, la tercera Faus i la quarta Edu Llacer

Articles relacionats