23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

EL DERBI DEL BEISBOL GANDIÀ SE L’EMPORTA ELS TIGRES DE GANDIA

Aquest passat diumenge 23 de Gener, es va disputar el 1r derbi de la història del beisbol en la capital de la Safor, entre els equips SPIAGGIA, amb una trajectòria de 44 anys, i per un altre TIGRES DE GANDIA amb tot just dos mesos, però amb molta il·lusió i ganes de lluitar en el panorama del Beisbol Autonòmic i Nacional.

Va ser un partit on ens van trobar vells amics i jugadors amb els quals, en el seu moment, han compartit equip i que van aconseguir èxits portant el nom de Gandia a dues fases finals amb la mateixa elàstica, quedant 4ts d’Espanya, en Benamejí -Córdoba i 3rs d’Espanya a Gandia en la temporada següent, de tota la 1a Divisió Nacional.

Ara, el Campionat Autonòmic de Beisbol ha fet que aquests dos clubs s’enfrontaren entre ells. Una vegada més, no es van disputar a 9 innings, perquè es van sobrepassar les tres hores de partit i no es va jugar la 9a entrada.

El partit va vindre molt bé al Mànager de TIGRES DE GANDIA per a poder provar jugadors en diferents posicions, provar nous esquemes i donar descans a algun jugador.

P1230126
Derbi Gandià de Beisbol

Per part de TIGRES DE GANDIA, cal destacar a tot l’equip en defensa, ja que no va cometre cap error, però per damunt de tots cal destacar l’actuació  de Carlos Chavez, jugador que va debutar en aquest partit amb unes mitjanes impressionants, tant en el bat (va aconseguir l’únic HOME RUN del partit impulsant a dos jugadors), com a l’hora de pujar al monticle.

El resultat del partit va ser SPIAGGIA 6 – TIGRES DE GANDIA 12.

Des del Club han agraït la visita de l’Alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto, el Regidor d’Hisenda Salvador Gregori, als Regidors del Partit Popular Daniel Marti i Vicent Gregori, al Regidor del Grup no Adscrit Pascal Renolt i als tècnics d’esports Antoni Deusa i Josep Estrugo i al Director d’Esport de la Comunitat Valenciana, Josep Miquel Moya.

Articles relacionats