27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Dujardin corona el port de Barx en primera posició

 

El francés Sandy Dujardin de l’equip Total Energie va ser el primer ciclista que va coronar el port de Barx de tercera categoria en la clàssica de la Comunitat Valenciana que va transcórrer per tota la comarca de La Safor diumenge passat.

Dujardin que comparteix equip amb Peter Sagan va coronar també el Coll de Rates pel que es va imposar en la classificació final del premi de la muntanya. El francés va arribar en solitari al port de Barx on hi havia molta expectació per davant de l’italià de l’Árkea Alessandro Verre.

Tots dos ciclistes s’unirien per a formar un grup de 10 corredors mantenint-se al capdavant mancant 8 quilòmetres on l’escamot els donaria caça.

En l’esprint final situat a València, l’italià Giovanni Lonardi de l’equip Èol Kometa d’Alberto *Contador s’imposaria amb comoditat. Precisament aquest equip està concentrat des de fa un parell de setmanes a Oliva al costat del guanyador del Tour, Gir i Volta, Alberto*Contador que els està entrenant i els resultats ja s’han vist amb la primera victòria de la temporada.

PRIMERA CARRERA DE L’EQUIP MANUELA FUNDACION

En aquesta primera carrera de l’any va fer el seu debut oficial de l’equip Manuela Fundación que dirigeix el tècnic de Silla, José Vicente Bonillo.

Per a l’únic director valencià en professionals, “va ser una experiència molt positiva, aconseguim que acabarà la meitat de l’equip i per a mi va ser un gran resultat”.

“La carrera va ser molt ràpida des de l’inici i els nostres corredors  no es troben al cent per cent a més de faltar-los adaptació, van notar aquest factor. No obstant això estic content i continuarem treballant en les pròximes carreres”.

Isaac Cantón va ser el millor de l’equip en el lloc 32 mentre que Daniel Jiménez acabe el 41 però va quedar quart en la classificació de sub-23. La pròxima cita serà aquesta setmana a Mallorca.

IMG20220122193756

Sobre la presència del Manuela Fundación, el seu director apunte que “a la fi hem pogut donar vida a aquest projecte, he treballat moltíssim per a arribar ací i és un somni fet realitat. He de remarcar que no serem ací com a meres comparses anirem per les victòries”.

Fotografia de Vicent Bravo

Articles relacionats