23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

El Departament de Salut posa en marxa ‘Piles Camina’ 

• Es realitzen els dilluns i dijous de 9.30 a 10.30 hores amb eixida des del centre de salut

 Els professionals del consultori mèdic de Piles juntament amb l’Ajuntament de Piles posen en marxa la iniciativa ‘Piles Camina’ per a fomentar l’activitat física i les relacions socials.

Piles se suma així a altres municipis del Departament que ja l’han posada en marxa com Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga, Barx, Bellreguard, Almoines, Daimús, La Font d’en Carròs, Miramar, el Real de Gandia, Castelló de Rugat i Benifairó de la Valldigna dins de l’estratègia de promoció de la salut en l’entorn comunitari i sota el paraigua ‘La Safor et cuida’.

Es tracta d’un programa d’eixides setmanals en grup pel municipi amb el principal objectiu de promoure activitats que milloren la salut i el benestar. Les eixides es realitzen els dilluns i els dijous de 9.30 a 10.30 hores des del centre de salut.

Les persones participants van acompanyades per un/a monitor/a especialitzat/a i per professionals sanitaris, que els guien en les caminades alhora que els indiquen altres activitats que beneficien la salut.

La primera eixida serà el dilluns 15 de maig a les 9.30 hores. Les persones interessades poden inscriure’s en el consultori mèdic de la localitat.

Des del Departament de Salut de Gandia, la directora d’infermeria d’Atenció Primària, Cristina Altur, ha destacat la importància d’aquesta mena d’iniciatives no sols per al foment de l’exercici físic, sinó també pel caràcter socialitzador d’aquest.

Articles relacionats