27.7 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

El Departament de Salut de Gandia organitza la segona Jornada de Donació d’Òrgans

L’equip de Coordinació de Trasplantaments de l’Hospital Universitari Francesc de Borja, amb la col·laboració de l’Associació Per a la Investigació Sanitària a la Safor (AISSA), organitza la segona Jornada de Donació d’Òrgans del Departament de Salut de Gandia. Tindrà lloc el divendres 16 de juny a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia a les 17 hores i l’entrada és lliure.

En la jornada es respondrà a preguntes com: va poder donar un renyó a un familiar?; què puc fer per a ser donant?; què fa un coordinador de trasplantaments d’un hospital?; com és la relació entre l’eutanàsia i la donació d’òrgans?, a més de comptar amb el testimoniatge d’una persona trasplantada, entre altres interessants assumptes. Participaran experts dels hospitals Francesc de Borja de Gandia, l’Hospital General Universitari d’Alacant, l’Hospital Dr. Peset de València, així com de l’Organització Nacional de Trasplantaments (ONT), i de la Coordinació Autonòmica de Trasplantaments de la Comunitat Valenciana.

La jornada està avalada per l’Organització Nacional de Trasplantaments; la Societat Espanyola de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries (SEMICYUC); la Societat Valenciana de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries (SOVAMICYUC), i la Coordinació Autonòmica de Trasplantaments de la Comunitat Valenciana. Les inscripcions estan obertes en aissa_secretaria@yahoo.es, i la jornada inclou un aperitiu per als assistents.

Articles relacionats