EL CUNYAT DE RITA BARBERÁ ES PERMET UNA LLICÈNCIA MASCLISTA PER EXCULPAR LA SEUA ESPOSA DE BLANQUEIG

 

Corbín, qui ha mantingut una actitud irònica i altiva amb la premsa, ha arribat dient que anava als jutjats per un tema d’accions bancàries. Quan els mitjans li han començat a preguntar pel cas Imelsa i per la seua cunyada, Rita Barberá, en concret sobre què pensa del seu aforament, ha contestat: «No pense perquè el saber ocupa lloc, crec que el Barcelona va a passar esta vesprada a la final (de la Copa del Rei)».

En este punt, ha subratllat que el procediment està encara baix secret i «quan s’aixeque es veuran les coses; igual s’arxiva o igual és una causa tremenda i potser imputen a algun periodista».

Ha recalcat que està desitjant que s’aixeque el secret de sumari i llavors, potser, estarà «encantat» i canvia d’actitud, «com ho fan Paquirrín, la duquessa d’Alba i tots estos».

També se li ha preguntat per l’exvicealcalde Alfonso Grau i les informacions que asseguren que va buidar la caixa b del PP a l’Ajuntament. «No tinc ni idea de si hi ha caixa b ni de què buida Grau, imagine que buidarà el poal del fem». Ací ha afegit, a la pregunta sobre el sentiment de «soledat» de Grau, que «no està sol, està casat, la que no està casada és Rita Barberá».

«Mai he cregut ni en finançament ni en il·legalitats; no sé com funcionen els partits i crec que vostès tampoc», ha dit als mitjans, per a afegir que si ell haguera donat alguna cosa hauria demanat que li ho tornaren. «Però jo no sóc partidari de donar res».

«Arriers som i potser ajustem comptes als jutjats», ha advertit Corbín, qui ha reiterat que la seua dona «no és assessora per la cara, sinó funcionària».

José Luis Planes nou Secretari Local de Més – Compromís per Xeraco