LA DIRECTORA DE COMUNICACIÓ DEL CSIC PARTICIPARÀ A COMUNICA2 AMB UN TALLER SOBRE INSTAGRAM

http://comunica2.webs.upv.es/

Segons afirma Ainhoa Goñi, ‘la ciència és sexy’ i considera que no hi ha millor lloc per a començar a dir-ho que a través de les xarxes socials. Directora de Comunicació del CSIC des de 2010, va ser llavors quan va començar a preparar l’eixida d’aquesta institució científica a les xarxes socials ‘com si d’una eixida a borsa es tractara’, afirma, a través del Facebook, Twitter i Instagram del CSIC.

Segons explica Goñi, entre les coses més divertides que ha fet en la seua carrera com a periodista destaca el seu viatge a Estats Units convidada per la NASA per a realitzar el seguiment en Twitter del llançament de ‘Curiosity’ a bord de la Mars Science Laboratory, l’últim robot de Mart. El llançament, seguit en directe des de Cabo Cañaveral, és, afirma, ‘totalment inoblidable’. Així mateix, ha format part d’un projecte internacional per a l’estudi i el coneixement sobre el canvi climàtic, que la va fer participar en una campanya a l’Àrtic a bord del vaixell noruec Jan Mayen.

Comunica2, un programa per a aprendre en persona de ponents de primera línia
En aquesta sisena edició, el congrés Comunica2 serà conduït pel periodista Toni Garrido i abordarà en el seu intens programa assumptes de l’actualitat del món internet, amb ponents de primera línia: es parlarà de la situació dels nous mitjans en espanyol, amb Esther Vargas, referent mundial en periodisme digital; es donarà a conèixer l’excel·lent difusió que realitza la Biblioteca Nacional en xarxes socials; es reflexionarà sobre l’humor i la sàtira en internet, amb ponents amb milers de seguidors en Twitter, com Dios tuitero o GerardoTC; es debatrà sobre la mobilització social 2.0; es comptarà amb joves dones Youtubers que són un autèntic fenomen social; es parlarà sobre poesia 2.0, i s’abordarà la gestió de la presència digital d’importants sèries de televisió, entre altres assumptes. Tot açò amb el suport de Fundéu- BBVA.

Altre nou brot de coronavirus a la Safor