EL CUINER DE PILES BERNARDO ANDRÉS GUANYA EL CONCURS D’ARRÒS AL FORN DE TAVERNES

Al I Concurs Professional d’Arròs al Forn amb cigrons i panses, celebrat al passeig dels Tarongers, han acudit la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho; el diputat provincial de Medi Ambient, Josep Bort; l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i diversos regidors.

 

“Amb esta activitat pretenem treballar per oferir als turistes i visitants un producte turístic i de qualitat. A banda de la cultura, els espais naturals, la festa i les tradicions, també tenim la gastronomia, plats típics fets amb productes de primera qualitat i uns grans professionals de la restauració”, ha explicat el regidor de Turisme, Josep Llàcer.

De forma simultània, va tindre lloc el I Concurs Amateur d’Arròs al Forn amb cigrons i panses, al qual es van presentar nou cassoles. El primer premi el va guanyar Asunción Gascón, que va ser guardonada amb un diploma, un sopar per a quatre persones en un restaurant col·laborador i 100 euros. El segon va ser per a Àngela Escrivà, qui va rebre un diploma i un sopar per a quatre persones, i el tercer premi fou per a José Civera, dotat amb un sopar per a dos persones.

Pilar Moncho ha donat l’enhorabona a l’Ajuntament de Tavernes i a ACEPLAT per esta iniciativa. “Amb esta activitat s’ha aconseguit donar a conèixer este plat típic de Tavernes, que és l’arròs de vigília”, i ha animat a promocionar la platja de Tavernes, “no sols a l’estiu, sinó tot l’any”.

Et Pot Interessar