13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

EL CUINER DE PILES BERNARDO ANDRÉS GUANYA EL CONCURS D’ARRÒS AL FORN DE TAVERNES

Al I Concurs Professional d’Arròs al Forn amb cigrons i panses, celebrat al passeig dels Tarongers, han acudit la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho; el diputat provincial de Medi Ambient, Josep Bort; l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i diversos regidors.

 

El concurs professional ha comptat amb 13 participants, que han presentat les seues cassoles d’arròs al forn. Finalment, el primer premi ha sigut per a Bernardo Andrés del Blanc i Blau gastro-bar de Piles, qui ha rebut un trofeu i 500 euros. María de las Aguas Vivas, del restaurant Calipso, ha guanyat el segon premi, dotat amb 300 euros i un trofeu. I el tercer premi l’ha guanyat David Giner, del restaurant San Bernardo, que inclou un sopar per a quatre persones en un local col·laborador.

A més, també ha tingut lloc el concurs de postres, que l’ha guanyat Adrián Zarzoso, de l’IES Llopis Martí de Cullera. El premi consisteix en 200 euros, un trofeu i un diploma.

Estos actes han estat organitzats per l ’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (ACEPLAT), i han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i el patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació de València. Josep Llàcer ha assenyalat que “continuarem col·laborant amb l’Associació de Comerciants en estes activitats, que li donen un valor afegit a l’oferta turística que tenim”.

Articles relacionats