15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

EL NOU ASSESSOR DE CIUTADANS A GANDIA ÉS ADJUDICATARI DEL CENTRE ESPORTIU ROÍS DE CORELLA, SEGONS L’EXASSESSOR DONCEL

No hi haurà pau a Ciutadans Gandia. Almenys és el que s’ha proposat l’exassessor Maximiliano Doncel, qui ha denunciat ara que el nou assessor d’esta formació a l’Ajuntament de Gandia, Salvador Marí, nomenat recentment, “és amic íntim de Vicente Escolano (l’empresari qui ha aconseguit la concessió de la gestió del centre esportiu Roís de Corella), secretari personal del mateix, a més de soci d’Escolano en diverses empreses, entre elles Tee Toca Safor S.L, empresa adjudicatària del centre esportiu”.

 

Doncel considera “curiós” que el regidor de Ciutadans, Ciro Palmer, apartara a Daniel Martí de l’empres pública IPG, qui venia exercint el càrrec no remunerat de conseller delegat de la mercantil pública, per a posar en el seu lloc com a liquidador a Salvador Marí. “Resulta com menys curiós aquest nomenament de l’adjudicatari de Rois de Corella com a Liquidador de IPG i Assessor del Grup Municipal de Ciutadans”, afirma en una nota remesa este dimarts.

“Ara s’entén que Palmer al·legue desconèixer la roda de premsa que va derivar en el cessament dels assessors del Grup Municipal, el mateix modus operandi a IPG que en el Grup Municipal, cessar a Daniel Martí per a posar en el seu lloc a Salvador Marí. Ciro Palmer, malgrat que va autoritzar la roda de premsa en primera instància, posteriorment va al·legar desconeixement de la mateixa com a motiu per a cessar a l’assessor i secretari del Grup Municipal”, afirma. Es refereix Doncel a la roda de premsa convocada i desconvocada i tornada a convocar l’endemà en la que ell i el també assessor Daniel Martí van denunciar irregularitats en la concessió del centre esportiu. 

“Ara s’entén la tancada defensa que va realitzar José Manuel Prieto de l’empresa adjudicatària de Rois de Corella; fins a en 3 ocasions va eixir públicament a defensar a l’adjudicatari, el mateix adjudicatari que avui es nomena assessor del Grup Municipal de Ciutadans Gandia”, afirma Doncel en la seua nota.

Doncel entén que “mentre Prieto s’ajusta ell mateix cada vegada més la soga al coll, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, amb bon criteri segueix esperant la resposta del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques sobre el cas Rois de Corella; encara que segueix actuant segrestada per Ciro Palmer, és la primera vegada que en la ciutat de Gandia es nomena assessor de Grup Municipal a un adjudicatari d’una contracta pública”.

Per a l’exassessor de Ciro Palmer, el que és més greu encara és que Diana Morant “està realitzant les mateixes actuacions que tan durament va criticar del seu antecessor. En el seu moment va denunciar que el llavors alcalde de Gandia, Arturo Torró, del PP, va contractar a la seua secretària personal en el gabinet d’alcaldia, per a dur a terme tasques de l’esfera privada de Torró, però pagada amb diners públics. Ara açò mateix fa Diana Morant amb Salvador Marí, secretari personal de Vicente Escolano, pagat amb diners dels gandienses”.

Articles relacionats