El coronavirus no para de contagiar, nova onada de contagis a la Safor

La pandèmia de coronavirus no dona cap treva a la Safor, el nombre de contagis no deixar de créixer com demostra la notificació de 67 nous casos positius per coronavirus en la jornada d’ahir dia 7. De fet com ja havíem informat ahir, a la ciutat de Gandia s’ha detectat un nou brot amb 8 persones contagiades, d’origen social. Que coincideix amb la crida de les autoritats sanitàries de limitar les reunions socials origen del major percentatge de contagis, i que en definitiva és on més progressa la pandèmia. 

Aquest creixement coincideix també amb el pronòstic que experts en la matèria determinaren que la Safor ja està immersa en una quarta onada de contagis, com es va deixar clar en el Consell de Salut que es va realitzar la setmana passada, i a les hores està aquest pont festiu i la proximitat del Nadal que per experiències anteriors segur que faran créixer el nombre de contagis per les reunions familiars i social que es realitzen en aquests dies festius.

Afortunadament a l’hospital Comarcal Francesc de Borja de Gandia encara no s’ha vist afectat, pel degoteig de casos, ja que les xifres de persones hospitalitzades no han patit augment, de moment, a data d’ahir romanen ingressats 34 pacients, 4 d’ells necessiten atenció mèdica en la Unitat de Vigilància intensiva.

Et Pot Interessar