El coronavirus guanya la partida en quasi la totalitat dels pobles de la Safor

  • Un nou brot, més contagis, més pressió hospitalària, el coronavirus guanya, la ciutadania perd
  • Oliva en tres dies pràcticament triplica el nombre de casos actius de coronavirus, els tres municipis amb més població tenen una incidència acumulada superior als 278 contagis per cada 100.000 habitants
  • Sanitat registra 2.091 nous casos de coronavirus en l’última jornada a la Comunitat Valenciana

Les hospitalitzacions per contagi de coronavirus augmenten dia a dia, en aquest moment a l’Hospital Comarcal Francesc de Borja hi ha 65 persones ingressades, i d’elles 15 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

La situació més crítica, de moment, és la de la Unitat de Vigilància Intensiva que està pràcticament desbordada, i davant l’augment de casos és previsible que la unitat rebrà més pressió en els pròxims dies.

D’altra banda en l’última jornada s’han detectat 79 nous casos positius per coronavirus, 13 més que la notificada en la jornada anterior.

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat d’un nou brot de coronavirus a la Safor, concretament a Ròtova, l’origen del mateix és social, i el nombre de persones contagiades és de 4.

Gandia, Oliva i Tavernes

El conjunt dels pobles de la Safor tenen una incidència acumulada de 308,9 per damunt de la Comunitat Valenciana que esta en 254,59. Oliva ha passat, en tres dies, d’una incidència acumulada de 139,44 a 350,54. Tavernes registra 343 i Gandia 278,96, totes elles per damunt de la incidència acumulada de la Comunitat Valenciana.

Pobles de la Safor

Comunitat Valenciana

– Sanitat registra 2.091 nous casos de coronavirus en l’última jornada

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha registrat 2.091 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR o prova d’antígens en la Comunitat Valenciana, que situen la xifra total de positius en 128.347 persones. 

Et Pot Interessar