15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

El consultori de la platja de Tavernes obrirà el 28 de juny

– La previsió del Departament de Salut de Gandia és obrir el consultori del 28 de juny al 3 de setembre (de 9 a 15 hores), de dilluns a diumenge

– L’Ajuntament ha sol·licitat diverses vegades avançar l’obertura del consultori de la platja per a donar servei a la població que hi resideix durant tot l’any

El Departament de Salut de Gandia ha notificat a l’Ajuntament la previsió d’obrir el consultori de la platja a partir del 28 de juny i fins al 3 de setembre, per tal d’oferir servei ininterromput a la ciutadania durant el període estival.

Així, el consultori de la platja obrirà de dilluns a diumenge de 9 a 15 hores, i les urgències s’atendran a partir de les 15 hores en el Centre de Salut de Tavernes. El telèfon del consultori de la platja és el 96 282 68 80, mentre que el d’urgències és el 96 282 63 63.

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, ha assenyalat que “hem sol·licitat diverses vegades obrir el consultori de la platja tan prompte com fora possible, per a oferir servei diari als residents, però la previsió del Departament de Salut de Gandia és fer-ho a finals de juny a causa de les circumstàncies sanitàries”.

Articles relacionats