14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

Compromís reivindica la competencia en transport públic per tal de millorar la xarxa de rodalies

– Joan Baldoví i Carles Mulet visiten la nostra comarca per reivindicar unes rodalies dignes.

L’estació de Renfe de Tavernes de la Valldigna ha sigut el lloc elegit per Compromís per reivindicar la millora de les rodalies a tot el País
Valencià, així com una aposta ferma pel transport públic i sostenible. L’acte ha comptat amb la participació de Joan Baldoví i Carles Mulet junt amb càrrecs institucionals i orgànics de Compromís.

Des de l’organització s’ha assenyalat que “som conscients de les mancances històriques que pateix el nostre territori, creiem que la solució a aquesta situació és transferir les competències en matèria de transport al govern valencià perquè es puga executar totes les inversions necessàries i imprescindibles com el tren de la costa. A més, en el cas de la nostra comarca, és urgent que executen ja les obres del pas subterrani a l’estació de Renfe de Tavernes de la Valldigna”.

A l’acte han estat, a més dels esmentats Joan Baldoví i Carles Mulet, el secretari autonòmic Jordi Juan, l’alcalde de Tavernes Sergi González, l’alcaldessa de Xeresa Annabel Peiró, el vicealcalde de Gandia Josep Alandete, els regidors i regidores de Tavernes Josep Llàcer, Enric Chofre, Noèlia Alberola, Mónica Palomares i Encarna Mifsud, el regidor de Potries Sergi Vidal, el regidor de Guardamar de la Safor Cristóbal Aparici, la regidora de Xeraco i secretària comarcal de Compromís Jacinta Rubio, el secretari comarcal de Joves PV Compromís Dani Canet i les secretaries locals de Tavernes i Oliva, Raquel Pons i Ioana Sintimbrean.

Articles relacionats