22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El Consell de la Infància de Gandia va participar en la Cavalcada de Reis

 

 

– El dimecres 5 de gener, els membres del IV Consell de la Infància de Gandia van participar activament en la tradicional Cavalcada de Reis de 2022 del municipi.

Consell Infancia 05 0122

Aquesta acció va estar una de les propostes més reclamades pels infants que l’any passat a conseqüència de la crisi sanitària no va ser possible. Els pastorets i pastoretes van mostrar una gran satisfacció per poder participar en la cavalcada, repartint il·lusió entre els assistents.

La seua participació va estar possible gràcies a la col·laboració de l’Àrea d’Infància impulsada per la Regidora Liduvina Gil i l’Àrea de Política Festiva de l’Ajuntament de Gandia.

Al final del recorregut els participants van poder sol·licitar als Reis Mags d’Orient moltes propostes de millora per a la ciutat, per tal d’aconseguir una ciutat inclusiva i sostenible en la qual la veu dels xiquets i xiquetes siga considerada.

La Regidora va agrair com sempre la predisposició de l’òrgan de participació infantil en totes les activitats i especialment en aquesta data tan assenyalada per a la infància de Gandia.

Articles relacionats