21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Atenció al trànsit per l’Avinguda Blasco Ibáñez de Gandia: Tornen les obres

 

 

 

• Iberdrola reprendrà les obres de canalització de la línia d’alta tensió el pròxim 11 de gener

• La setena fase dels treballs per a subministrar la futura subestació elèctrica del polígon Sanxo Llop modificarà la circulació de gran part de l’Avinguda de Blasco Ibáñez i el carrer Benissuai. Es mantindrà el mateix sentit de circulació que abans de Nadal.

• Nacho Arnau, regidor de Trànsit i mobilitat: “Tornarem a passar de quatre carrils de circulació a únicament dos, inclús en alguns trams futurs a un únic carril…”

El proper dimarts,  11 de gener, a partir de les 9:30 h, Iberdrola reprendrà les obres de canalització de la línia d’alta tensió després del seu aturament durant el Nadal. El sentit de circulació serà el mateix que abans de la seua interrupció.

Obres Iberdrola

D’aquesta manera, caldrà evitar en la mesura que siga possible la circulació per l’Avinguda Blasco Ibáñez i prendre la circumval·lació sempre que siga possible per a entrar a Gandia. També es podrà accedir al sud de la ciutat pel pont de l’avinguda d’Alacant, ja habilitat en l’únic sentit d’entrada.

Així, s’inicia la setena fase d’aquestes obres que portaran subministrament elèctric a la futura subestació del polígon Sanxo Llop i abastiran a la zona sud de la comarca. Per consegüent, permetrà en un futur abordar nous projectes urbanístics i donar servei a les empreses de la zona. Es tracta d’una demanda històrica de la ciutat i de tot el teixit econòmic per a desenvolupar Sanxo Llop com a clúster i espai estratègic d’inversions.

Nacho Arnau, regidor de Trànsit i mobilitat, ha demanat que s’hi atenguen “les indicacions dels agents de la Policia Local així com la nova senyalització que imperarà des del dia 11”.

Carrers tallats al trànsit

El trànsit romandrà tallat a l’Avinguda de la Mar amb el carrer Dels Furs, amb direcció obligatòria cap al carrer Dels Furs; la redona Blasco Ibáñez amb Benissuai, direcció Avinguda de la Mar; la redona Blasco Ibáñez amb Perú, direcció Benissuai; la redona Blasco Ibáñez amb l’Avinguda de València, direcció Perú; i el carril d’incorporació de Jaume II a Blasco Ibáñez. A banda, queda prohibit l’estacionament a l’avinguda de la Mar, entre l’accés a l’Alqueria Laborde i la rodona de Carles Salvador/Vicent Macip (excloent l’estacionament en bateria dels locals comercials).

Per a més informació, es poden consultar les xarxes oficials de l’Ajuntament de Gandia i la Policia Local.

Articles relacionats