EL CONCURS DE CAFETERS, PRÒXIM ESDEVENIMENT DEL PROGRAMA DE LA FIDEUÀ

L’Associació Gastronòmica Cultural Fideuà de Gandia ha anunciat per al 15 de juny la sisena edició del campionat de la Comunitat Valenciana del millor realitzador de cafès i derivats. Est serà l’últim esdeveniment programat amb motiu del 42 Concurs Internacional de Fideuà, que es va celebrar el passat 8 de juny. El campionat es desenvoluparà des de les 9´30 del matí fins a les 14 hores en un marc incomparable, el chill out Platja Varadero, al peu de les aigües del port, al costat del moll dels Borja. L’esdeveniment és totalment obert al públic, gratuït i amb invitació a degustar el cafè de la marca patrocinadora de l’esdeveniment.

D’altra banda, l’associació ha felicitat a tots els cuiners participants en el 42 concurs de fideuà per la seua labor i alt nivell, en la confecció d’aquest plat típic, “demostrant un any més el seu bon fer”.
Al concurs de fideuà EL van acompanyar 21 stands de degustació, «que van aportar varietat i frescor en els productes, i van fer les delícies de tots aquells que les van degustar».
D’altra banda, l’associació està planificant ja el nou programa d’esdeveniments per al pròxim exercici, entre els quals destaquen dos dels ja confirmats, EL III Concurs de Fideuà de Pequín per gentilesa del restaurant Migas i el primer Concurs de Fideuà d’Andorra, per gentilesa del restaurant Xef Amadeo.
La resta del programa serà consensuat per la directiva però seguint els principis assumits d’una col·laboració amb la resta d’associacions de Gandia tant gastronòmiques com a culturals i que propicien una autosuficiència econòmica d’acord amb la situació actual facilitant una menor dependència de l’erari públic.

Et Pot Interessar