AJUNTAMENT DE GANDIA, L’ESCOLA D’ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL I ORANGE PROMOUEN L’EMPRENEDORIA DIGITAL

Amb el llançament d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Gandia, Orange i EOI col•laboren en la generació d’activitat econòmica i d’ocupació, per a contribuir a millorar la competitivitat de l’economia local i ajudar a aquells que cerquen desenvolupar els seus negocis i formar part de la revolució digital des de les seues ciutats.

A través de “Sigues digital” es formarà a més de 7.000 persones en tota Espanya interessades a conèixer les oportunitats de negoci que els poden oferir les TIC per a participar en la nova economia global des de les seues localitats.

Sobre l’Escola d’Organització Industrial (EOI)

El llançament del programa “Sigues Digital” forma part de les accions previstes per a celebrar els 60 anys de vida de l’Escola d’Organització Industrial, la primera escola de negocis oberta a Espanya, en 1955. Amb motiu d’aquesta commemoració, declarada pel Govern Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic (AEIP), s’han engegat al llarg de 2015 i 2016 nombrosos esdeveniments de diversa índole, que van començar amb la celebració d’un concert de Daniel Barenboim el passat 4 de juliol en el Teatre la Zarzuela de Madrid.

Sobre Orange Espanya

Espanya és el segon mercat del Grup Orange, un dels principals operadors de telecomunicacions del món amb 252 milions de clients a 31 de març de 2016. Amb un projecte de generació de valor basat en la convergència, la innovació i la qualitat de servei, tenim l’ambició de ser l’operador alternatiu de referència en el mercat espanyol telecomunicacions, on ja som un dels principals inversors estrangers, amb més de 20.000 milions d’euros d’inversió acumulada. A través de les nostres diferents marques -Orange, Jazztel, així com Amena i Simyo en el segment de baix cost-, comptem amb la confiança de 19,2 milions de clients, que gaudeixen dels nostres serveis fixos, mòbils i de televisió.

En la nostra aposta per contribuir a situar a Espanya entre els països capdavanters en xarxes de nova generació, estem duent a terme un ambiciós projecte de desplegament de xarxes de súper banda ampla fixes i mòbils, amb l’ambició d’aconseguir amb cobertura de fibra òptica a 14 milions de llars a la fi de 2020 i cobrir el 95% de la població espanyola amb tecnologia 4G en 2017. La nostra missió, reflectida en el pla estratègic “Essencials 2020” és connectar a tots -persones, famílies, empreses…- amb el que és i serà fonamental en les seues vides. En definitiva, en Orange «t’acostem al que t’importa».

Et Pot Interessar