21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

El Concert d’Estiu de la banda musical de Guardamar de la Safor ompli de gom a gom la plaça de les Moreres

Les festes de Guardamar de la Safor han començat a lo gran, com no, amb el concert d’estiu de la banda de l’associació musical de Guardamar de la Safor. Un concert que va omplir de gom a gom la plaça de les Moreres.

Un concert refrescant on el públic assistent va gaudir de valent, el concert estava destinat, principalment, al públic infantil on els xiquets i xiquetes van ser el centre essencial, que a més, també va ser el motor d’eixida del quinzé aniversari dels moros i cristians a Guardamar de la Safor.

El Director de la Banda Musical, Jose Luis Carreres, ha manifestat que “cada Concert d’estiu és un nou repte, any rere any intentem superar-nos amb noves idees i propostes però quan es tracta d’oferir un espectacle per als més xicotets la cosa es posa encara més difícil, perquè tractem amb el públic més exigent que existeix. I encara que no hem disposat del temps necessari per a preparar-lo però sí de l’esforç i dedicació dels nostres músics la resposta del públic i el resultat final ha superat totes les expectatives”.

IMG 20220804 123749

També ha manifestat que em sent agraït al nostre ajuntament i associació i com no, és d’obligat compliment felicitar a tots els que, de manera desinteressada, han col·laborat en aquest bonic projecte, als presentadors de l’acte, a tots els xiquets i xiquetes que van participar sobre l’escenari, als meus músics per la seua gran implicació i sobretot a tots els xiquets i xiquetes que, al costat de les seues famílies, ens van acompanyar en una nit tan especial i que, sense ells, aquest concert no haguera tingut cap sentit.

El president de l’Associació Musical de Guardamar de la Safor, Ferran Seguí ha assenyalat que “amb el concert d’ahir no sols ens retrobàvem de nou amb el nostre públic, un concert dedicat als xiquets i xiquetes que són el futur de la nostra música, a més a més donaven el tret d’eixida a les festes de moros i cristians, on la nostra banda també és protagonista i que en la desfilada arreplega més de dos mil persones”.

D’altra banda, les Festes del Poble continuen aquest dissabte amb un sopar de pa i porta organitzat per l’associació de Moros i Cristians de Guardamar de la Safor.

La programació d’activitats ha tingut una més que bona resposta, ja que tant la barbacoa com el concert tribut a Queen han penjat el cartell de no hi han entrades.

Articles relacionats