17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

La Volta a Peu a la Platja de Tavernes supera ja els 550 participants

 

  • La tradicional cursa popular té lloc este divendres 5 d’agost (20.30 hores) amb un recorregut de 8km per tot el casc urbà de la platja
  • La Volta a Peu enguany comptarà amb un Punt Violeta i la presència d’atletes de renom com Pili Vázquez, Amadeo Abal, Juanra Pous, Raquel Almiñana, Moha Rida o Agustín Sieres

 La tradicional Volta a Peu a la platja de Tavernes de la Valldigna torna, per fi amb total normalitat, este divendres 5 d’agost. La 33a edició de la cursa popular organitzada pel CA la Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament a través de la Regidoria d’Esports, ha superat ja l’important registre de 550 corredors i corredores participants.

L’eixida es donarà a les 20.30 hores des del carrer la Goleta, junt al llac, i es recorrerà tot el casc urbà amb un recorregut de 8km. Les inscripcions per a la cursa continuaran obertes fins al dijous 4 d’agost a les 23.55 hores en la pàgina web de mychip (https://www.mychip.es/evento/33-volta-a-peu-a-la-platja-de-tavernes-33).

La 33a edició de la Volta a Peu a la platja comptarà amb la participació de prestigiosos atletes com Pili Vázquez, Amadeo Abal, Juanra Pous, Raquel Almiñana, Moha Rida o Agustín Sieres.

Enguany, com a novetat, la cursa comptarà amb un Punt Violeta en el mateix carrer la Goleta a càrrec de la Regidoria d’Igualtat i l’Associació Alanna, formada per dones víctimes de violència de gènere, per tal de conscienciar i fomentar la igualtat i lluitar contra la violència masclista.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha ressaltat “l’atractiu i el creixement exponencial que té la cursa gràcies al magnífic treball del CA la Valldigna, un club exemplar en l’organització d’esdeveniments esportius i que rebrà sempre el suport necessari per part de l’Ajuntament”.

Per la seua part, la regidora d’Esports, Lara Romero, ha destacat que “la Volta a Peu de la platja de Tavernes és referent entre les curses populars estiuenques de la Safor, i així ho confirma el nou èxit de participació i l’afluència de públic que té tots els anys”.

Articles relacionats