26.6 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

El Club Voleibol Gandia s’emporta la victòria en el derby amb el Real de Gandia

Resultats del Club de Voleibol Gandia:

RENDIMENT INFANTIL FEMENÍ PREFERENT NORD

Infantil A Pref Juguettos Gandia 2020 02 22El C. V. Juguettos Gandia va disputar el seu partit contra el Real de Gandia dissabte passat en el Poliesportiu Municipal de Gandia.
Les locals van aconseguir la victòria per 3 x 0, però malgrat el resultat, l’equip va cometre moltes imprecisions en el desenvolupament del joc les quals haurà de corregir si vol tindre opcions en els encreuaments que donen accés a una final autonòmica.

RENDIMENT INFANTIL FEMENÍ ZONAL CENTRE

El C. V. Juguettos Gandia Blau es va desplaçar aquest cap de setmana a la província d’Alacant per a enfrontar-se a La Nucia Ciutat de l’Esport.

El partit era molt important per a les visitants, ja que, podia alterar la classificació a favor de les gandianes si aquestes guanyaven, ja que, es jugaven el segon lloc en la classificació general.

L’inici del partit va ser comandat per l’equip visitant, molt còmode en defensa i en atac durant els primers 15 punts, fins que, una falta de continuïtat i caràcter, sumat a molts errors no forçats, va fer que les locals començaren a puntuar fins a finalitzar el primer set per 25 x 21.

El segon set (25 x 23) i el tercer set (25 x 21) van tindre la mateixa tònica, en les quals l’equip visitant va continuar cometent molts errors no forçats sense poder formar un bloc sòlid per a contrarestar aquests errors, a això es van sumar els encerts de l’equip rival que va aconseguir una merescuda victòria.

Aquesta jornada manté al C. V. Juguettos Gandia Blau com a tercer classificat en la lliga.

2a DIVISIÓ JUVENIL FEMENÍ CENTRE

El juvenil femení disputava aquest diumenge el que fins ara  el partit més important de la temporada. Un frontó “Joaquin Peiró” del Real de Gandia ple, per a veure el derby entre el Real de Gandia C. F. i el C. V. Rest. Soqueta Gandia.

Es van avançar en el primer set les locals amb un bon servei, només els ajustos en recepció i un bon ordre en el sistema de joc, va permetre a les visitants arribar al final de set amb opcions. Al final, un parell d’accions positives van decantar la balança en favor de l’equip de Gandia. El segon i tercer set van ser de domini rosat, perquè des d’un principi van establir distàncies insalvables per a les del Real. Al final un 0 x 3 per a les visitants que les destaca encara més en el lideratge.

1a DIVISIÓ SÈNIOR FEMENÍ

El mateix matí de diumenge el C. V. Alverlamp Gandia va viure un dramàtic partit a Quart, no per la vistositat del partit sinó pel cruel final que va tindre per al nostre equip sènior.

Va començar el partit amb clar domini local, emportant-se el set sense contemplacions amb distàncies insalvables per a les visitants.

Una ràpida reacció va permetre empatar el partit 1 x 1 i donar-li emoció a aquest. La relaxació en el tercer, va permetre a les locals tornar a avançar-se en el marcador i arrancar el quart set amb la motivació pels núvols i arribar al final del mateix amb opcions d’emportar-se el partit. Però les de Gandia, amb el punt d’honor que les caracteritza en els moments difícils, van salvar 2 pilotes de partit i van forçar el 5é set. De nou, com durant tota la temporada, la sort no va estar de part de les gandianes i un parell d’accions negatives va atorgar al Voley Quart  la victòria per 3 x 2, deixant a les xiques de Gandia amb la mel en els llavis.

Articles relacionats