21.7 C
Gandia
Dijous, 30 juny, 2022

El Club Rotary Gandia Ducal dona 1.400 € al Preventori de Gandia

• El Club Rotary de Gandia fa la seua primera acció social, poc abans de la seua constitució oficial, amb el lliurament d’un xec de 1.400 € a favor del Preventori Infantil La nostra Senyora de l’Empara per a cobrir els costos de la calefacció d’aquest hivern.

El Club Rotary de Gandia Ducal és una associació sense ànim de lucre que s’està creant amb l’objectiu de servir a la comunitat, ajudant als que més el necessiten i realitzant actes enfocats a millorar la societat.

En una ferma declaració d’intencions, aquest diumenge 08 de març, Stephane Merit, President del Club i la sòcia Mónica Ripoll, impulsora d’aquest acte i en representació del Club Rotary Gandia Ducal, després de visitar les instal·lacions del Preventori infantil La nostra Senyora de l’Empara, han fet lliurament al director del centre, Juan Miguel Lloret, un xec per valor de 1400 €, aquests diners s’utilitzarà per a pagar el gas necessari per a la calefacció de l’edifici. Aquesta quantitat ha sigut recaptada a través de la venda d’entrades i dels diners aportats per les empreses que van patrocinar el concert benèfic el passat nadal.

Què és el Club Rotary Gandia Ducal? 

El Club Rotary de Gandia Ducal és una associació sense ànim de lucre que s’està creant amb l’objectiu de servir a la comunitat, ajudant als que més el necessiten i realitzant actes enfocats a millorar la societat. També es tractarà de col·laborar en ajudes a comunitats fora de les nostres fronteres. El Rotary és una organització internacional que va nàixer als EUA en 1905 i ara és una de les principals organitzacions que es dediquen a servir als altres en el món.

Un altre objectiu del Rotary és fomentar la pau entre els pobles. Per a això el Rotary ha llançat programes d’intercanvi entre els joves de diferents nacionalitats perquè puguen viure en altres països i entendre diferents cultures. Actualment milers de xics i xiques a través del món participen en aquests programes. El Club Rotary de Gandia Ducal té la visió de convertir-se en un actor actiu de la vida gandiana organitzant tota mena d’actes l’objectiu dels quals serà ajudar als altres.

El Club participarà també en els programes d’intercanvi de joves. Aquest concert benèfic a favor del Preventori de Gandia és el nostre primer acte com a Club Rotary. Segons paraules del president.

Actualment, el Club es troba en procés de constitució, per a això ha de reunir un nombre mínim de socis per a poder constituir-se, cosa que s’espera aconseguir abans de l’estiu.

Articles relacionats