25.1 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

Cinc nous positius de coronavirus eleven a 40 els casos actius en la Comunitat Valenciana

– Sanitat confirma cinc nous casos positius de coronavirus en la Comunitat Valenciana

– La consellera Ana Barceló s’ha reunit al costat del President de la Generalitat amb l’equip directiu de l’Hospital Clínic de València

– Dels cinc nous, quatre són de la província d’Alacant i un de la de València. En total, la Comunitat té 40 casos actius

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, s’ha reunit aquest matí al costat del President de la Generalitat, Ximo Puig, amb l’equip directiu de l’Hospital Clínic de València. L’objectiu de la trobada ha sigut conéixer de primera mà el treball que es fa front al coronavirus als hospitals de la Comunitat Valenciana.

Al mateix temps, ha aprofitat per a actualitzar les últimes dades sobre coronavirus. Després de les proves realitzades al llarg de la nit i aquest matí, s’han registrat 5 nous casos positius de coronavirus en la Comunitat Valenciana. A la província de València, el cas d’una dona que havia viatjat a Itàlia. En la d’Alacant, quatre casos més, tres dones i un home. Dos d’elles són contactes d’un altre cas confirmat anteriorment, i la tercera si que va viatjar a Itàlia. L’home és també un cas importat.

Per tant, en aquests moments tenim 40 casos actius en la Comunitat Valenciana. Les xifres són les següents:

· 42 casos positius en total

· 1 pacient donat d’alta

· 1 pacient mort, detectat a partir d’una necropsia

Els 40 casos actius, distribuïts per província, són:

· 2 a Castelló

· 24 a València

· 14 a Alacant

De tots aquests casos, 15 es troben ingressats i 25 es recuperen en els seus domicilis.

D’altra banda, Barceló ha assenyalat que s’han realitzat, fins al moment, un total de 1.215 proves amb resultat negatiu, i el telèfon 900 300 555, ha atés, fins a les 12 de la nit d’ahir, més de 7.100 crides, de les quals el 40% són per a sol·licitar informació general i només un 7% corresponen a persones que presenten simptomatologia compatible amb la malaltia.

Articles relacionats