23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El Club de Tenis Gandia acull una nova edició del Torneig ITF del circuit Orysol

El tenista d’Algemesí Carlos López Montagut defensarà el títol reeixit l’any passat en el torneig ITF de Gandia -circuit Orysol– que es disputarà a partir del pròxim 17 de juliol en les pistes del club de tenis Gandia.

López Montagut guanyador del passat any davant Javier Barranco, eixirà de moment com a cap de sèrie número tres per darrere del nord-americà Oliver Crawford i del bolivià Murkel Dellien.

A més d’aquests jugadors es troba inscrit la jove promesa Daniel Mèrida que als seus 18 anys segueix sense fer eclosió malgrat trobar-se en el lloc 445 del rànquing mundial. Les inscripcions la completen l’argentí Valerio Aboian, l’italià Facundo Juárez, el britànic Félix Gill, el brasiler Oscar Gutiérrez o els espanyols Max Alcalá o Miguel Damas entre altres.

La competició reparteix 25.000 dòlars en premis i el realment important d’aquest torneig són els punts ATP que atorga i que valen el seu preu en or, per aquest fet els prop de 100 inscrits en aquest torneig que venen de mig món són francament joves.

Articles relacionats