11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

El Club d’Atletisme Safor Teika tindrà representació al Campionat d’Espanya Promesa

  • Tres atletes del CA Safor Teika participaran en el Campionat d’Espanya Individual Promesa en Pista Coberta
  • La RFEA escull per rànquing a Alberto de Oliveira (llargada i triple salt), Sergio Argul (1.500 m.l.) i José Giner (60 m.l.). La prova se celebrarà este cap de setmana a l’estadi Lluís Puig de València.

  • Ángela Casanova competirà amb la selecció valenciana junior este diumenge en el Campionat d’Espanya de Marxa per Federacions Autonòmiques.

     

Tres atletes de Club d’Atletisme Safor Teika competiran en el XXXV Campionat d’Espanya Individual Sub23 (Promesa) en Pista Coberta que es disputarà este cap de setmana a l’estadi Lluís Puig de València. Es tracta d’Alberto de Oliveira (llargada i triple salt), José Giner (60 m.l.) i Sergio Argul (1.500 m.l.).

El llistat d’inscrits el va donar a conéixer el passat dimarts la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. Cal recordar que esta temporada, marcada per la crisi del coronavirus, la RFEA ha restringit la participació en les competicions oficials, de manera que l’accés no és per mínima nacional, si no per rànquing, cosa que redueix notablement la quota i les opcions.

La millor posició és la d’Alberto de Oliveira (segon en triple) però, en cas de fer podi, el jove no seria medallista en tindre la condició d’estranger. Oliveira i Giner entrenen a Mutxamel amb Teodoro Rodríguez, i Argul, a València amb José Antonio Redolat.

4 ANGELA CASANOVAD’altra banda, Ángela Casanova competirà amb la selecció valenciana Sub20 (Junior) en el Campionat d’Espanya de Marxa per Federacions Autonòmiques, que se celebrarà este diumenge a Sevilla, també per a la categoria Sub16 (Cadet).

Articles relacionats