20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Bellreguard es consolida com a seu del Barnasants

• Bellreguard serà enguany una de les tres seus valencianes, junt amb les ciutats de València i Alcoi

• El projecte cultural en xarxa que es desenvolupa a Catalunya, Illes Balears i País Valencià, recala al poble amb tres concerts de Montse Castellà; Joan Isaac i Carme Sansa; i la cloenda a càrrec de Paco Ibàñez

El Barnasants torna a Bellreguard. Per segon any consecutiu, el festival cultural en xarxa que es desenvolupa a Catalunya, Illes Balears i País Valencià recala a aquest municipi, que és enguany una de les tres seus valencianes, junt amb les ciutats de València i d’Alcoi.

Bellreguard acollirà enguany tres concerts del Barnasants. El primer dels concerts devia haver estat  a càrrec de Paco Ibáñez, però finalment aquest concert tindrà lloc l’1 de maig, de manera que serà el de la cloenda del festival itinerant. “Tractant-se d’aquesta data, el recital servirà també per a reivindicar els drets dels treballadors i treballadores amb la presència d’un activista de la lluita obrera i de la cultura popular com és Paco Ibáñez”, segons destaca el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner.

Prèviament, el Barnasants farà altres dos parades a Bellreguard. Amb Montse Castellà el 13 de març; i amb Joan Isaac i Carme Sansa, el 17 d’abril. L’abonament per a poder assistir als tres recitals ja es pot adquirir al preu de 15 euros a la botiga de la web de l’Ajuntament de Bellreguard (https://web.bellreguard.net/producte/barnasants-3-de-marc-montse-castella-17-dabril-joan-isaac-carme-sansa-1-de-maig-paco-ibanez/).

Tots tres concerts tindran lloc a la Casa de la Cultura de Bellreguard, a partir de les 20 hores. Giner ha assenyalat que “el projecte cultural en xarxa del Barnasants, amb el seu caràcter ‘confederal’ unint territoris amb la mateixa llengua i cultura, es consolida a Bellreguard”. D’aquesta manera, “participem de l’activisme cultural que emana d’aquesta iniciativa i ho fem des de la convicció del potencial que té la cultura com a eina de transformació social”, ha afegit.

Articles relacionats