20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport aconsegueix tres medalles en el campionat autonòmic individual absolut

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va participar en el Campionat Autonòmic Individual Absolut a l’aire lliure, que es va disputar el passat cap de setmana a l’estadi del Túria, a València. L’entitat “grogueta” va aconseguir tres medalles: una d’or, una de plata i una altra de bronze.

Pilar Vázquez (a la imatge) va ser or en els 5.000 metres llisos amb 17:44.80. L’atleta gandiana confirma el seu bon estat de forma i continua preparant-se, amb els consells del seu entrenador, Andrés Dénia, per a la prova dels 3.000 metres obstacles en el Campionat d’Espanya Absolut, per als propers dies 22 i 23 de juliol a Getafe.

Mar Morant va aconseguir medalla de plata en disc (1kg) amb un registre de 46.60 metres. Tot i que la discòbola venia de fer un gran llançament de 50.50 metres en un control de marques el passat 23 de juny, s’havia ressentit durant tota la setmana d’una lesió al taló d’Aquil·les, així que no va posar les seues expectatives en l’or. No obstant I això, encara li queden alguns controls més abans del nacional de Getafe, al qual acudirà amb Pilar Vázquez.

Finalment, l’atleta màster José Miguel Barrios va ser bronze en els 10 quilòmetres marxa amb 57:34.83. També van participar en el campionat Bernat Pérez (100, 200 i 400 metres), Abdelhafid Said (800 m), Irene Llario (800 m), Raúl Bellón (alçada), Marina Collado (pes) i Zaira Zafra en els 10 km marxa.

1 VOLTA A PEU A XERESA

Curses populars

La XV Volta a Peu a Xeresa, dissabte passat, d’altra banda, va marcar el cap de setmana per als atletes populars del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport. A la prova, sobre una distància de 9.100 metres, el club va ser un dels més nombrosos, amb 60 corredors. El guanyador absolut en categoria masculina va ser Carlos Ferrando, qui va invertir un temps de 30 minuts i 6 segons, i 26 segons després entrava en meta Salva Gomar, també del CA Safor.

 

Altres podis de categories van ser els següents: Christian Climent (3r en Veterans B), Fernando Rocher (2n en Veterans D), Mónica Mahiques (1a en Veteranes C), Karem Faus (2a en Veteranes A), Silvia Valero (3a en Veteranes B), Suni Perales (2a en Veteranes C) i Marta Tarrasó, segona en Sènior Femení. En categories inferiors, Cristina Llinares va ser segona en Cadets Femení.

 

D’altra banda, a la IX Travessia de Natació de Xàbia, diumenge, sobre una distància de 1.500 metres, va acudir un grup de set esportistes màster: Anatoliy Gryshchenko, Ferran Estruch, Laura Berbegall, Armand Lascoutounas, Rosa Martínez, Manuel Criado i David Martínez.

A més, Isidro Benavent va competir diumenge en el Triatló Cros de Santa Pola, amb 1 km de natació, 18,8 km de ciclisme BTT i 4,8 km de cursa a peu. El corredor va invertir un temps global de 1:30:33 que li va valdre la 37 posició en la seua categoria, Veterans 1. D’altra banda, en el triatló escolar d’Almenara el benjamí Xavi Cabanilles va ser tercer i en el cross escolar de Manises l’infantil Joan Llinares va ser huitè.

Articles relacionats