16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

El Club Billar Gandia ‘Chef Amadeo’ inicia la Lliga Nacional guanyant

Dissabte passat donava inici la marxa del Chef Amadeo Gandia Billar en la Lliga Nacional de clubs Divisió d’Honor, la màxima categoria nacional. Ho feia enfrontant-se amb un dels equips valencians amb més solera en el panorama nacional, el CB València.

Partit va ser molt dur però que va acabar amb victòria gandiana per 6-2 amb una mitjana general d’equip de 0,899. Victòria que suposa 6 punts parcials i 3 punts de match, ja que enguany la Lliga Nacional atorga a la victòria 3 punts (abans 2).

Jose Luis Pascual en un partit complicat va obtindre la victòria per 40-36 en 29 entrades amb una mitjana 1,379, al seu torn Salva Verdú, després de molt de temps  d’absència en l’alta competició, va obtindre una còmoda victòria per 40-30 en 35 entrades amb una mitjana d’1,143, mentre Paco Estruch en un laboriós partit, sense lucidesa però amb efectivitat, va aconseguir decantar la balança del costat gandià aconseguint la victòria per 39-30 en 50 entrades, mentre Ausiàs Fuster concedia l’únic parcial dels de la capital en un partit per a oblidar.

Així bon inici de lliga per al Chef Amadeo amb victòria en la cerca de l’objectiu de conservar la permanència, donada la gran igualtat i la dificultat de la temporada que acaba de començar.

Cal indicar que les aspiracions el club de La Safor són les de consolidar la màxima categoria, encara quan la temporada passada va obtindre medalla de bronze molt prop d’obtindre plaça per a la disputa de la Copa d’Europa de Clubs, en una estratègia “d’expectativa baixa, treball màxim”, que tan bons fruits ha donat al club gandià any rere any.

Articles relacionats